Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015: Zincirler

Bölüm nasıldı?

  • Istediğim gibi

    Kullanılan: 252 75.2%
  • Normal bölüm

    Kullanılan: 63 18.8%
  • Beğenmedim

    Kullanılan: 20 6.0%

  • Kullanılan toplam oy
    335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Queen' i Zoro ve Sanji beraber indirmez ya. :I
Zoro ya yatsın yerinde ya da kendine başka bir rakip bulsun.
Chopper ilacı bulduğuna göre Marco' nun aşağıda kalması için tek sebep King gibi, onu Zoro' ya bırakması biraz uçuk olur ama Marco' nun bir şekilde Luffy' nin yanına gitmesi lazım, öbür türlü Luffy' nin Kaido'yu alabileceğine inanmıyorum.
Ayrıca bir de Peros var tabi, onunla da Chopper, Usopp, Nami beraber ilgilense belki karşı koyabilirler.
Nekomamushi Perosun yanına gidiyor Pedronun intikamı için.
 
Şimdi o kadar hasardan sonra Chopper'ın 5-10 dakikalık tedavisiyle Zoro kalkıp King'i alırsa saçmalığın daniskası olur.
Sadece Chopper'la iyileşip gelmez. Marco, dikkatini King ile dövüşmeye vermiyor. Bu da Zoro'nun King ile dövüşme ihtimalini veriyor. Bir anda başka bir tehlikenin var olduğunu öğrenirse; King'i bir başkasına devredecektir. Bu deredecekleri kişiler: Drake, Zoro ve Sanji olabilir. Marco, gidip Zoro'ya devretse, enerjisini Zoro'yu iyileştirmeye harcayacak. O zaman Marco'nun amacı, dövüşte aktif olmak değil; başka bir amacı olduğunu çıkarabiliriz.

Ya Zoro iyileştirilip teke tek King'e dalar ya da Denjiro veya Drake ile birlikte King'e dalar. Tabii hiçbirisi de olmayabilir.
 
Zamanında Queen vs Sanji olmazsa kendimi 1 hafta banlatcam demiştim. Çok zor bir tahmin değildi zaten. Bu sefer o kadar büyük konuşmayacağım ama King vs Zoro'da olacak. King ve Queen arasında ki ilişki Zoro ve Sanji arasında ki ilişkiye benziyor. Oda'nın bu ikisinin rakibi olması için tasarladığını düşünmüştüm arc başında. Zoro'nun arcı kapattığını düşünmüyorum bakalım.
 
Bu adam hasır şapkalara " bu sizin işiniz isterseniz sizi çatıya bırakayım burayı ben hallederim. " benzeri şeyler demedi mi? Dedi.
Luffy'nin düşüşünü öğrenmiş olmasına rağmen çatıya gitmeye bölümde yeltenmedi. Aksine Momo'nun yaptığı anons ile " sizi bu yüzden seviyorum. " dedi. Marco'da Luffy'e bırakacaktır. Bence çatıya çıkmayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık