Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1015: Zincirler

Bölüm nasıldı?

  • Istediğim gibi

    Kullanılan: 252 75.2%
  • Normal bölüm

    Kullanılan: 63 18.8%
  • Beğenmedim

    Kullanılan: 20 6.0%

  • Kullanılan toplam oy
    335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O nesil çok geride kaldı hocam. Bi Law bi Kidd var Luffy'e yaklaşabilecek artık kralın hakisi mevzusuyla onlarla da arası çok açılmaya başladı umarım yakın zamanda ikisi de öğrenir. Özellikle Kidd'in Luffy ile dövüşse kolay yenilmeyecek güçte olmasını istiyorum serinin sonuna kadar.
Ben güç anlamında dememiştim ya öylesine Drake olsun demiştim.

Kaido'yu alacak olan Luffy ki onun da sırf Kaido için ne kadar hazırladığı ortada. Law ve Kid'in Big Mom'ı indirmesi şu an için bana göre gerçekleşmeyecek.

Drake de şu an için YC3 falan alabilir. Onun üstü için biraz daha fazlası lazım. O aradaki makas biraz fazla.
Evet, beklentilerim yüksek ama en azından Queen alacak seviyesi vardır bizim oğlanda. Belki Killer gibi kendi ile aynı nesilden biriyle kapışır. O da Zurnacı Apoo. Oda, Zurnacı'yı tam olarak potansiyelini teke tek dövüşte çıkaracak gibi. Belki bu Drake olabilir.
 
Big Mom kanseri maalesef devam edecek gibi. İşin kötü tarafı Luffy'e de yar etmeyecek gibi onu. Kara bir leke gibi seride kalacak.
En azından Elbaf'a kadar Big Mom seride olacak gibi. O kadar muhabbeten sonra Elbaf'a gider bu kadın. Gider ama nasıl gider orası yine manganın bittiği nokta olacak. Big Mom hakkında ne desek az kalır artık ya. Seriye ihanet bu kadının halleri.
 
Bu kocakarı bizimle ittifak olabilir Wano sonu. Benden demesi
İttifak olmaz ya. Şimdi bizimkiler Elbaf'a gidecek ve orada Shanks, Dorry-Brogy, Usopp muhabbetleri yüzünden devlerle dost olacak zaten. E Big Mom da devlerle düşman. O yüzden ittifak olmaz bence. Kadın sırf Elbaf'ta hikayede var olmak için Luffy'yi takip ediyor şu an. Belki Law-Kid dövüşünde bayılır ve uyandığında Luffyler Elbaf'a yola çıkmış olur, o vesileyle o da takibe devam eder.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık