Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin diğerlerine sizden üstünüm lafı geçtığinde herkesin ağzı sulanmıştı, ben Luffy öyle söylemez spo sahte büyük ihtimal dedim, öyle de çıktı. Karaker gömmek ya da övmek için yorumlamadan ziyade her karakter kendi yapısıyla yorumlansa daha iyi olur.
 
kaido joyboy'u tanıyormuş hatta luffy'ye demekk ki sende joyboy olamazmışsın diyor. Herkes kid luffy umursamamasına takılmış kid böyleydi zaten luffy için endişelenmesini ben hiç beklememiştim. Bölümün önemli kısmı kaidonun joyboy u bilmesi bence
 
Kid'e eleştiri mi gelmiş? Bunlar unvan peşinde koşan isimler. Ben Kid'in yerinde olsam beni ilgilendirmez demezdim gider dalga geçerdim.
 
Benim asıl vurgu yapmak istediğim büyüden manası çabuk bitiyor senden diyorsun zaten. Meyvesi çok iyi kullanımından kaynaklı çabuk pili bitiyor adam diyecek o zaman bu gibi meyveler istisnadır kullanımı kısıtlıdır. Ayrı bir kullanım görseli VS bişey görmek istiyorum ben derdim o duygusu geçmiyor bana...
O geliştirilebilinir. Wano'da daha aktif ve uzun kullanıyor oradan belli geliştirdiği. Luffy'nin eskiden g3te küçülmesi gibi artık küçülmüyor. Ama temelinde anlatmak istediğini anladım, haklısın. Meyveler konusunda kabataslak bir açıklama yapsa güzel olur Oda. Çoğunda netlik olmadığından kim kimden güçlü, güçsüz, denk net diyemiyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık