Bir ara gel yanıma da sana hamur açmayı öğreteyim.Başka türlü düzelmeyeceksin senKidin kendine inandığından daha çok inandığımız kesin
Yapmadığımız şey değil. Sert açarım, lastik gibi olurBir ara gel yanıma da sana hamur açmayı öğreteyim.Başka türlü düzelmeyeceksin sen
Lastik gibi hamurdan çıkan ekmek çöp olur.Nimet bile denmez onaYapmadığımız şey değil. Sert açarım, lastik gibi olur
O geliştirilebilinir. Wano'da daha aktif ve uzun kullanıyor oradan belli geliştirdiği. Luffy'nin eskiden g3te küçülmesi gibi artık küçülmüyor. Ama temelinde anlatmak istediğini anladım, haklısın. Meyveler konusunda kabataslak bir açıklama yapsa güzel olur Oda. Çoğunda netlik olmadığından kim kimden güçlü, güçsüz, denk net diyemiyoruz.Benim asıl vurgu yapmak istediğim büyüden manası çabuk bitiyor senden diyorsun zaten. Meyvesi çok iyi kullanımından kaynaklı çabuk pili bitiyor adam diyecek o zaman bu gibi meyveler istisnadır kullanımı kısıtlıdır. Ayrı bir kullanım görseli VS bişey görmek istiyorum ben derdim o duygusu geçmiyor bana...