Law, Zoro: Kaido'yu yeneceğini söylemiştin!?Aklıma, gidin aşağıdakilere söyleyin dövüşü kazandık diyen karakter geldi
Luffy:
Law, Zoro: Kaido'yu yeneceğini söylemiştin!?Aklıma, gidin aşağıdakilere söyleyin dövüşü kazandık diyen karakter geldi
Luffy, o silahı kırmaya çalışıp başarırsa helal olsun derim amaKaido'nin silahı sanki çatlamaya başlamış?
Yoksa RAW scanlardan ötürü mü böyle güzüküyor?
Daha neler neler söylendi birisi de Kaido'nun kelleyi alacağım diyordu kılıçları ile , birileri de WB'yi falan döveceğim diyordu kibirli laf edip de hedefinin çok çok uzağında olan çok kişi var serideİşte bunu nasıl anlıyorsun ? Luffy hepinizi yeneceğim dedi, şimdi hepsini sıralama tonlarca laf söyledi. Yani Luffy söyleyince sıkıntı yok ama Kid söyleyince şov mu oluyor.
İyi de bu sohbeti, buradan karakter gömmeyi ben başlatmadımDaha neler neler söylendi birisi de Kaido'nun kelleyi alacağım diyordu birileri de WB'yi falan döveceğim diyordu kibirli laf edip de hedefinin çok çok uzağında olan çok kişi var seride
Pıçakçı gibi boş boş duracağına en azından savaştı reis, razıyızBu yorumu Luffy Kaidoyu bana bırakın dediğinde yapsaydın begenirdim
Tabi ki sen başlatmamış olabilirsin de zamanında Luffy'e sözleri ile gömenlere de biraz söz hakkı doğmuş niye gömmesinler Luffy'ciler gömülürken aman ne güzel mi oluyor Bırak da onlar biraz hurdacıyıcı gömsünler. Asdasdasdasdasİyi de bu sohbeti, buradan karakter gömmeyi ben başlatmadım
Kendini avutma yöntemi vol bilmem kaç.Kendin inanıyor musun yahu şunlaraPıçakçı gibi boş boş duracağına en azından savaştı reis, razıyız
Luffy sopayı çatlatmışsa gömme oranımı %50'ye indirebilirim büyük işTabi ki sen başlatmamış olabilirsin de zamanında Luffy'e sözleri ile gömenlere de biraz söz hakkı doğmuş niye gömmesinler Luffy'ciler gömülürken aman ne güzel mi oluyor Bırak da onlar biraz hurdacıyıcı gömsünler. Asdasdasdasdas
Kidin kendine inandığından daha çok inandığımız kesinKendini avutma yöntemi vol bilmem kaç.Kendin inanıyor musun yahu şunlara