Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk spo yu okuduğum zaman caesar ın fotosunu görünce dedim yoksa luffy i düşerken o mu kurtaracak beynimde birden şırorororo sesleri geldi :D
 
Ben Kid'in iradesinin Luffy kadar yüksek olduğunu sanmıyorum. Kid bana göre yeteri kadar güçlü olmayan, ancak kendini beğenmişlik yaparak o açığı kapatabileceğini düşünen birisi. Adamı Killer bile ondan daha düzgün bir adamdır.
Bana göre irade konusunda Luffy'den geri kalır yanı yok, gösterilmedi de ama kişilik kısmı göreceli o yönden karakteri beğenen de çıkar beğenmeyen de.
 
Luffy ve Kid'in benzer tek tarafı Nova olmalarıdır, karakter bakımından bile ikisi çok farklı kişiler. Aynı durumda Luffy, Kid için endişelenirdi.
Zoro'yu saymazsak novaların içinde potansiyeli, hırsı ve iradesi en yüksek iki kişi Luffy ve Kid. Ben benzetiyorum açıkçası. Benzerlik derken de mutlaka aynı karakterde olacaklar diye bir olay yok, diğer türlü özgün bir karakter olmazdı zaten. Ayrıca Kid o sözleri söylemiş olsa bile Luffy konusunda endişeli bence. Karakterinden dolayı duygularını sakladığını düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık