Bu ölümler kesin mi?Bölümde domino etkisini net olarak gördük. Kanjuro, Kikunojo'yu öldürdü. Kin'emon, Kanjuro'yu öldürdü. Kaido, Kin'emon'u öldürdü.
Ezilmedi? Ula senin ki Apoo'dan topuk topuk kaçıyordu bulunca parçalayacağım demişti.Ben onu bunu bilmem.Sağa sola da yanlama hiç.Çık de ki büyük konuştu lafın altında ezildi.Çok konuşuyor ama boş konuşuyor de.Benimki de konuştu ama lafının altında "henüz" ezilmedi.Fark bu canım benim
Toyboy fanları ilginç cidden
Hırsları, iradeleri benzer iki karakter.Luffy ve Kid'in benzer tek tarafı Nova olmalarıdır, karakter bakımından bile ikisi çok farklı kişiler. Aynı durumda Luffy, Kid için endişelenirdi.
Kanjuro ve Kikunojo'yu bilmem de, Kin'emon kesin ölmüştür bence. Kaido Fatihin Hakisi'ni kullanmış, yetmiyormuş gibi bir de iki eliyle abanarak vurmuş. Kin'emon haki savunması bile yapmamış. Kaido tek eliyle benzer bir saldırı yaptığında lastik ve haki savunması olan Luffy'yi komaya sokuyorsa, Kin'emon mümkün değil kurtulamaz.Bu ölümler kesin mi?
Seninki Kaido'yu almıyor muydu yav?Ben onu bunu bilmem.Sağa sola da yanlama hiç.Çık de ki büyük konuştu lafın altında ezildi.Çok konuşuyor ama boş konuşuyor de.Benimki de konuştu ama lafının altında "henüz" ezilmedi.Fark bu canım benim
Toyboy fanları ilginç cidden
Sen kendi haline ağla boş ver bunları.Ezilmedi? Ula senin ki Apoo'dan topuk topuk kaçıyordu bulunca parçalayacağım demişti.