Ölümüne savaştığı 2 Yonkou'yu alt etmek için stratejiler yaptığı, bir çok kere adamının olsun kendisinin olsun hayatını kurtardığı (ki Luffy'nin nakaması Zoro da kurtardı bunları) bir kişi için herhalde umursamıyorum ben ile alakası yok demez üstüne bir de salak diyerek. O yüzden öyle söylemesi şov oluyor. Karizma kasıyor güya.İşte bunu nasıl anlıyorsun ? Luffy hepinizi yeneceğim dedi, şimdi hepsini sıralama tonlarca laf söyledi. Yani Luffy söyleyince sıkıntı yok ama Kid söyleyince şov mu oluyor.
Mangaka da sırf bunun için Luffy'yi yerlerde süründürüyor ama işte demek ki herkes aynı şekilde hissetmiyor. Senin rahatsız olduğun şeyler sayesinde Luffy benim favori karakterim oldu. :/ Sen bakınca ohoo bu kaçıncı pert olmak diyorsun, ben bakınca olm çok iyi ya koskoca imparatordan da bu beklenirdi zaten diyorum... gibi gibi işte.Çıkıp geri gelmesi, şansı sayesinde hayatta kalması gücünün yetmeyeceği kişilere karşı söylediği büyük sözlere bir bahane olamaz. Sonuç sonuca giden yoldan daha kıymetli değildir. Birinin başarısının anlamlı olması için o başarının inandırıcı olması lazım.
Yok ya öyle olmamalı. Aniden bir vahiy inmeli. Çizik atamadığı ama binlerce yara aldığı adamı tek darbe ile indirmeli. O zaman oluyor.Mangaka da sırf bunun için Luffy'yi yerlerde süründürüyor ama işte demek ki herkes aynı şekilde hissetmiyor. Senin rahatsız olduğun şeyler sayesinde Luffy benim favori karakterim oldu. :/ Sen bakınca ohoo bu kaçıncı pert olmak diyorsun, ben bakınca olm çok iyi ya koskoca imparatordan da bu beklenirdi zaten diyorum... gibi gibi işte.
Luffy'nin tek bir arc'taki harcadığı efor ve yaşadığı eziyet, tayfadaki diğer karakterlerin 5 arc'lık kotasını doldurmaya yettiği için, düşman karşısında ecel terleri döküp yeri geldiğinde yamulduğu için seviyorum ben bu lastiği. Başarıya giden yolda Luffy'nin tüm hücreleriyle tüm benliğiyle verdiği bu mücadele, hiç olmadığı kadar anlamlı ve inandırıcıdır benim için.
@Smoker spoiler ve resm kısmına sadece adminler yorum yapabilse daha iyi olur gibi. Yanlışlıkla yorumumu oraya yazmışım
Bunu doğru düzgün yapan pek çok eser var, binlerce değişik şekilde hayatta kalarak geri gelmesini hatta ölerek geri gelmesini Dragon Ball'da görmüştüm zaten.Yok ya öyle olmamalı. Aniden bir vahiy inmeli. Çizik atamadığı ama binlerce yara aldığı adamı tek darbe ile indirmeli. O zaman oluyor.
Hangi savaş? O savaşlara da bir sürü farklı etmen karışıyordu yahu.Bunu doğru düzgün yapan pek çok eser var, binlerce değişik şekilde hayatta kalarak geri gelmesini hatta ölerek geri gelmesini Dragon Ball'da görmüştüm zaten.
Sen çöpsün.Mangaka da sırf bunun için Luffy'yi yerlerde süründürüyor ama işte demek ki herkes aynı şekilde hissetmiyor. Senin rahatsız olduğun şeyler sayesinde Luffy benim favori karakterim oldu. :/ Sen bakınca ohoo bu kaçıncı pert olmak diyorsun, ben bakınca olm çok iyi ya koskoca imparatordan da bu beklenirdi zaten diyorum... gibi gibi işte.
Luffy'nin tek bir arc'taki harcadığı efor ve yaşadığı eziyet, tayfadaki diğer karakterlerin 5 arc'lık kotasını doldurmaya yettiği için, düşman karşısında ecel terleri döküp yeri geldiğinde yamulduğu için seviyorum ben bu lastiği. Başarıya giden yolda Luffy'nin tüm hücreleriyle tüm benliğiyle verdiği bu mücadele, hiç olmadığı kadar anlamlı ve inandırıcıdır benim için.