Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun Joy Boyu bilmesi de çok hoşuma gitmedi benim ya. Adam Poneglifleri okuyamaıyo bişey yapamıyor nereden biliyorsa.Onu nasıl bağlıcak acaba?

Xebec kendisinin Joy Boy olduğunu düşünüyordur . Oradan tayfasına aktarmıştır. Sonradan Xebec kendisinin Joy Boy olmadığını fark etmiştir tayfaya aktarmıştır. Vardır o muhabbetin bir ayarı.
Zaten devlikle alakalı bir mevzu çıkacak gibi . Xebec Wb gibi küçük dev/ büyük insan gibi bir şeydi büyük ihtimalle dev hasır şapkayı eline alırsa ordan bir şeyler yapacağını düşünmüştür vs vs. Luffy kendini şişire şişire büyütüp o şapkayla bir naneler yapar ilerde. Kulğa çok saçma geldiğini biliyorum ama One Piece bu kafada
 
Law'ın meyvesi büyü değil. Bundan emin olabilirsin. Meyvesi çok op/aykırı bir meyve olduğundan oradan buradan şuradan bir şekilde sOda kısmak durumunda kalıyor. Yoksa kendi açtığı oda içerisinde her istediğini yapan önünde kimsenin duramayacağı biri haline gelir.

Benim asıl vurgu yapmak istediğim büyüden manası çabuk bitiyor senden diyorsun zaten. Meyvesi çok iyi kullanımından kaynaklı çabuk pili bitiyor adam diyecek o zaman bu gibi meyveler istisnadır kullanımı kısıtlıdır. Ayrı bir kullanım görseli VS bişey görmek istiyorum ben derdim o duygusu geçmiyor bana...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık