Garp'ın gençlik yılları.Yok mu şöyle bi giriş yapacak baba yiğit karakter ???
Garp'ın gençlik yılları.Yok mu şöyle bi giriş yapacak baba yiğit karakter ???
Lütfen şeytan meyvesi yemiş biri denizden kendi başına çıkmasınShanks bir kere kurtardı o olmaz.
Dragon bir kere kurtardı o da olmaz.
Deniz kralları ya da Luffy'nin kendini haki kaplayıp çıkması teorileri mantıklı geldi. ?
Bu kim la kendi kendine gaz veriyor, her şey yolunda neden çünkü ben buradayım falan. Luffy'nin gidin dövüşü kazandım deyin dediği zaman aklıma geldi, inşallah sonları benzemiyordurYok mu şöyle bi giriş yapacak baba yiğit karakter ???
İşimiz yok bi de zaman makinası inşa edeceğiz heee ? Yaov direkt Joy Boy'u getirelim bitirelim bu işi yaov Şu an için gelecek kimse yok gibi bence de ama ne olacakta tekrar dövüşücekler bilemiyorum :/Garp'ın gençlik yılları.
Wb olmasa bunu kabul edebilirdimGarp denizci, Joy Boy olamaz. Big Mom kadın, Joy Boy olamaz. Bu ikisi gölgelerde yoktu @Alpamis in teori mantıklı gibi.
Manşeri miydi bu can basan cüce, o da gelsin :SBence de Deniz Kralları şart, hatta Zunisha gelmeli sonra filo gelmeli sonra Shanks gelmeli uzaylılar gelmeli, lazım yani biliyorsun.
Bu adam en güçlü rakibi yeniyor, senin luffy daha yonkou komutanında kalıyor Üstüne artık silüetler bittiği için artık peçeteye en iyi isimleri yazdırıp yonkoulara söyletiyor OdaBu kim la kendi kendine gaz veriyor, her şey yolunda neden çünkü ben buradayım falan. Luffy'nin gidin dövüşü kazandım deyin dediği zaman aklıma geldi, inşallah sonları benzemiyordur
La WB'nin joy boyla ne alakası var, adama joy boy mu olacaksın desen küfür eder sana, Oden yine aynı durum korsan bile sayılmaz, Shanks emanetçinin teki. Şebeği zaten tanımıyoruz xDGarp denizci, Joy Boy olamaz. Big Mom kadın, Joy Boy olamaz. Bu ikisi gölgelerde yoktu @Alpamis in teori mantıklı gibi.
Senin Luffy'den sonrasını okumadım, insan insana böyle şeyler söyler miBu adam en güçlü rakibi yeniyor, senin luffy daha yonkou komutanında kalıyor Üstüne artık silüetler bittiği için artık peçeteye en iyi isimleri yazdırıp yonkoulara söyletiyor Oda
Gözlerim yaşarıyor lan, yapmaLa WB'nin joy boyla ne alakası var, adama joy boy mu olacaksın desen küfür eder sana, Oden yine aynı durum korsan bile sayılmaz, Shanks emanetçinin teki. Şebeği zaten tanımıyoruz xD
WB zaten öyle muhteşem bir adam değil. Kaido zamanında öyle sanmış gücünden dolayı. Büyük ihtimal de en iyi bisento ile Gura Gura meyvesinin etkisi vardır öyle düşünmesinde.La WB'nin joy boyla ne alakası var, adama joy boy mu olacaksın desen küfür eder sana, Oden yine aynı durum korsan bile sayılmaz, Shanks emanetçinin teki. Şebeği zaten tanımıyoruz xD
Senin Luffy'den sonrasını okumadım, insan insana böyle şeyler söyler mi