Hadi efendi başka kapıya.Tutmaz bize bu .... yiyeyim ayaklarıSeni dövdükleri zaman Queenlerin elinden gitti aldı :/
Reis büyük ihtimalle bir şey deniyor
Hadi efendi başka kapıya.Tutmaz bize bu .... yiyeyim ayaklarıSeni dövdükleri zaman Queenlerin elinden gitti aldı :/
Reis büyük ihtimalle bir şey deniyor
Kaido'nun Joy Boyu bilmesi de çok hoşuma gitmedi benim ya. Adam Poneglifleri okuyamaıyo bişey yapamıyor nereden biliyorsa.Onu nasıl bağlıcak acaba?
Şimdiye kadar pek tutunabilmiş değilsin zaten caneHadi efendi başka kapıya.Tutmaz bize bu .... yiyeyim ayakları
Benim asıl vurgu yapmak istediğim büyüden manası çabuk bitiyor senden diyorsun zaten. Meyvesi çok iyi kullanımından kaynaklı çabuk pili bitiyor adam diyecek o zaman bu gibi meyveler istisnadır kullanımı kısıtlıdır. Ayrı bir kullanım görseli VS bişey görmek istiyorum ben derdim o duygusu geçmiyor bana...Law'ın meyvesi büyü değil. Bundan emin olabilirsin. Meyvesi çok op/aykırı bir meyve olduğundan oradan buradan şuradan bir şekilde sOda kısmak durumunda kalıyor. Yoksa kendi açtığı oda içerisinde her istediğini yapan önünde kimsenin duramayacağı biri haline gelir.
Kikunojo bu kadar tatlı ve mükemmel olmayı bırakmalısın, beni eşcinsel yapacaksın.