Urouge çıkmak ihtimali milyonda bir ama Oda'dan herşey beklenir.Joy Boy ya Luffy ya Urouge . Sürekli kendini büyütebilme ve sürekli güleç biri olmayla alakalı bir şey çıkabileceği için bunlar kuvvetli adaylar. Elbaf ta tam çözülür mevzu
Urouge çıkmak ihtimali milyonda bir ama Oda'dan herşey beklenir.Joy Boy ya Luffy ya Urouge . Sürekli kendini büyütebilme ve sürekli güleç biri olmayla alakalı bir şey çıkabileceği için bunlar kuvvetli adaylar. Elbaf ta tam çözülür mevzu
Chopperın düşmanı Queen ise Sanji'ye iade-i itibar yapılması için Kizaruyu falan dövdürtmek gerekecek.
Luffy'e takılı kaldık gerçek kralı unuttuk. Chopper neler yapıyor öyle ya, aynı anda iki tane komutanla kapışıyor, gözlerime inanamadım. Chopper Oda'nın verdiği nerfin üstesinden gelirse KK pardon pardon o başka çardı gene aynı yere vardık iyi miAh CC keşke tayfada olsan Ban D. Ace Chopper sama nın bile en büyük silahını geliştirmiş, neler yapardı neler... Oda yatacak yerin yok.
Tutunmak gibi bir amacımız da yok reyis.Yaptığımız,uğruna ugrastigimiz her şey kendi istek ve arzularımiz için.Biz başkalarının iradesini miras alacak kadar ezik miyizŞimdiye kadar pek tutunabilmiş değilsin zaten cane
Lan dur bari önce bir işe yarasın seninki de öyle başla hava atmaya
Kidi sevmesem saydıracağım bak şimdi
Rocks'dayken öğrenmiştir. Bu gördüğümüz gelmiş geçmiş en kudretli korsan tayfası, boru değil. Pone okuyabilen birileri de vardır muhakkak.Kaido'nun Joy Boyu bilmesi de çok hoşuma gitmedi benim ya. Adam Poneglifleri okuyamaıyo bişey yapamıyor nereden biliyorsa.Onu nasıl bağlıcak acaba?
Kaidoyu o yüzden mi Luffy'ye bıraktı Ayıp be!Tutunmak gibi bir amacımız da yok reyis.Yaptığımız,uğruna ugrastigimiz her şey kendi istek ve arzularımiz için.Biz başkalarının iradesini miras alacak kadar ezik miyiz
Kaido tam bir ayı boğanGereksiz duygusallıklara dayanamıyorum
Bu Kiku'nun yaptığı gerizekalilik degil de nedir
Durup durup drama çıkarıyorlar
Bölüm iyi kötü tartışamıyorum bile
Kaldım ben o salaklikta
Kaido da tam yonkou gerçekten
Adam o kadar dövüştü
Hala bana misin demiyor
Helal olsun
İkisini birden yenemeyiz deyip bir tanesinin peşinden koştu işte.Hala daha savaşıyor. 3 round dövüşüp her round nakavt olan adam gibi değil dikkatini cekerimKaidoyu o yüzden mi Luffy'ye bıraktı Ayıp be!
Dövüştü mü? Genel izleyiciden halliceydi caneİkisini birden yenemeyiz deyip bir tanesinin peşinden koştu işte.Hala daha savaşıyor. 3 round dövüşüp her round nakavt olan adam gibi değil dikkatini cekerim