Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun sözü baya önemli. Sen de Joy Boy olamadın diyor. Acaba Luffy için gördüğü o 5 gölge Joy Boy olmakta başarısız olanların gölgeleri miydi? Joy Boyluk kazanılan bir şey mi acaba?
Kaido'nun Joy Boyu bilmesi de çok hoşuma gitmedi benim ya. Adam Poneglifleri okuyamaıyo bişey yapamıyor nereden biliyorsa.Onu nasıl bağlıcak acaba?
 
Kaido, hakisi bitmiş Luffy'e şekil yapmış sonra da şekil şekil konuşuyor. Çocuk hakisi varken kum torbası yaptı seni. Balyozunu ayağıyla karşılıyordu.:D

@Taisho

Kaptan'ı Rocks'tan öğrenmiş olabilir? Shanks bunu 2 yıl önce bu gibi şeyleri anlatarak durdurmuş olabilir felan..
 
Bu arada Luffy'i bizim filo mu kurtarır yoksa adaya güçlü birisimi gelcek kurtarmaya sizce. Yukarıdakiler çok meşgul şuanda birinin reisi kurtarması da lazım. Bakalım bence böyle iyi oldu baya ya düğüm.

Kaidonun gelir gelmez Kin'in beynine sopayı çakması çok iyi olmuş. Çünkü adam tanıtılırken savaş azmanı manyak olarak beklentimiz olan bunlardan zevk alan birisi gibiydi herkesi biçer falan diye düşünüyorduk. Sonra herkesi elamanı yapmak istemesi benim hoşuma gitmemişti O kısmı çok beğendim açıkcası gücünü falanda sakınmamış direk yamultmuş görmek istediğimiz Kaido buydu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık