KoyboyLuffyden olsa olsa toy boy olur.
Yakın zamanda has adamı olacaksın, hazırla kendini.
KoyboyLuffyden olsa olsa toy boy olur.
Alpaya hanginizin ahı vurdu lan devamlı malzeme veriyor reis sizlere @Alpamis sakin ol cane. Tüm bunlar Luffynin atacağı meydan dayağını daha da etkili kılacaktır.Görüyorsun değil mi WB gibi dümdüz adamı joy boy yaptı fandaşın Luffy'e pay çıkarmak için, görüyorsun tabi ama bir şey söyleyemiyorsun
Alıştınız tabi birilerinin yardımı ile icraat yapmaya herkes yancı olacak sanınKoyboy
Yakın zamanda has adamı olacaksın, hazırla kendini.
Çatıda Killerın bile yancısıydı seninki ama ben Luffynin adamlarına güvenirim, itibarını geri kazanacak demiştim en başındanAlıştınız tabi birilerinin yardımı ile icraat yapmaya herkes yancı olacak sanın
Eee adamlar haklı, herkes yancı olmasa nasıl olacak bu çocuk kkAlıştınız tabi birilerinin yardımı ile icraat yapmaya herkes yancı olacak sanın
Deniz krallarınon gelmesi saçma olur.Onun yerine Kizaru gelsin.Zoro iki imparatora birden kafa atmasaydı bir şansımız olurdu ama artık zor, başka bir güç şart oldu. O güçte muhtemelen Momonosuke'nin duyduğu şu sestir. Kesin deniz kralları falan.
Luffyden olsa olsa toy boy olur.
Luffy diyor yeterince kral hakisini kullanmadım tam anlamiyla kullansın yenecek zaten wanoya luffy haric birisi kaidoyu yenerse Luffy bir amacı kalmaz big mommuda shank yensin tamam luffy sadece bölük komutanlarini alsin ozaman luffy belki bir deniz krali tutacak luffy sesleri duyuyor sonuçta bir anda zihninde seslenip uyanabilirZoro iki imparatora birden kafa atmasaydı bir şansımız olurdu ama artık zor, başka bir güç şart oldu. O güçte muhtemelen Momonosuke'nin duyduğu şu sestir. Kesin deniz kralları falan.
Ne malzemesi bro? Kaido'nun sözü hangi kapıya çıkıyor? Sadece Roger için mi öyle diyor? 5 gölgeyi ortak paydaya sokan şeylerden biri bu söz olabilir bence.Alpaya hanginizin ahı vurdu lan devamlı malzeme veriyor reis sizlere @Alpamis sakin ol cane. Tüm bunlar Luffynin atacağı meydan dayağını daha da etkili kılacaktır.