luffy marcoyla dövüşşe kendi kendine yenilir,tükenir.Katılsa da katılmasa da sonuç aynı. Şu an Luffy Marco'dan daha güçlü. Buna itiraz eden bir yiğit varsa tanışmak isterim.
luffy marcoyla dövüşşe kendi kendine yenilir,tükenir.Katılsa da katılmasa da sonuç aynı. Şu an Luffy Marco'dan daha güçlü. Buna itiraz eden bir yiğit varsa tanışmak isterim.
Niye zorla okuyormuşsun gibi konuşuyorsun ki? Manga hazırlamayı çok basit sanıyorsunuz herhalde. Adam elbet kendi çıkarını karını da düşünecek. Kimseye de gel oku demiyor. Hazırladığım bu okursan okursun okumazsan umurumda değil mantığı.Dof serideki en iyi arc boss'uydu ama fazla uzatıldı Dressrosa. Kata da iyi boss'tu katılıyorum. Ama diğerleri fossss. Hep aynı muhabbet ve tavırlarla Oda sıradanlaştırıyor boss'ları. Herkes birbirinin kopyası gibi. Diyorum ya bir seri ancak bu kadar kötü işlenebilir bir çuval incir ancak bu kadar berbat edilebilirdi. Gerçekten Oda bir dahi. Herkes böyle sıvayamaz.
Güç değil ya karakter yapısı olarak. Kaidou çok sıradan bir karakter. Ben güçlüyüm agresifim, şerefsizim bu mudur yani derinlik.Enel'de arc boss'u havası vardı ama yeniliş biçimi saçma sapandı.
Croco ise fıkra gibiydi. Çölü 5 damla suyla sulamak ne kadar mümkünse Luffy'nin Croco'yu yenmesi de o kadar mantıklıydı.
Lucci de bir gaz hikayesiydi ama diğerlerinin yanında en kabul edilebilir yeniliş şekli Lucci'nindi.
Kaido'nun sürekli zoan formunda takılıp dayak yeme hikayesi bayıktı. Yoksa bir vurduğu 3 gün yaşamıyor adam daha ne yapsın ?
Spoiler resimlerine henüz bakmamıştım, ne güzel sürpriz bu.
Wano'da ki karmaşık olaylar zihnini bulandırmış olmalı. Nereye yeteceğini şaşırdı. Çakralarını açıyor.Spoiler resimlerine henüz bakmamıştım, ne güzel sürpriz bu.
Zeus ile vs atacaktı onu da sömürdüler.Wano'da ki karmaşık olaylar zihnini bulandırmış olmuş. Nereye yeteceğini şaşırdı. Çakralarını açıyor.