Luffy darbe alıp inmiş galiba. Adam Enemy One görmüş jüri gibi saldırıyor resmen Luffy'yi görünce.
Fenayız daha bunun dönüşü var ah bir Ban D. Ace Chopper bandajlı olsaydı o xdReis'e tek kişi yetmedi iki tane yonkou ortaklaştı
Yok yok, hakisi bitmiş, bu spoileri veren nasıl bir Luffy fanı hayret eiyorum, @Alpamis mı acabaLuffy darbe alıp inmiş galiba. Adam Enemy One görmüş jüri gibi saldırıyor resmen Luffy'yi görünce.
Bandajın bile kalitesizine kaldıkFenayız daha bunun dönüşü var ah bir Ban D. Ace Chopper bandajlı olsaydı o xd
Tayfa işlenirse kesinlikle. Ama tayfa dışı bölümleri daha çok seviyorum.Bu arc anlaşılmıştır ki Zoro olmasa bu seri çekilecek dert değil.
Tayfa dışı bölümleri ben de çok seviyorum ama o bölümler 150-200 bölüme bir denk geliyor :/ Genel anlamda seriye tutunma dalım Zoro. Yoksa iyice sçtı serinin içine Oda. Bırakma noktasına geldik. Bu kadar aptallaşmaz bir insan.Tayfa işlenirse kesinlikle. Ama tayfa dışı bölümleri daha çok seviyorum.
Bence arc bosslarida çok güzel işleniyor. En azından bir çoğu. Son 200,300 bölümü falan Kata,Dof hatrina okudukTayfa dışı bölümleri ben de çok seviyorum ama o bölümler 150-200 bölüme bir denk geliyor :/ Genel anlamda seriye tutunma dalım Zoro. Yoksa iyice sçtı serinin içine Oda. Bırakma noktasına geldik. Bu kadar aptallaşmaz bir insan.
Hakisinin bitmesi daha kötü la nasıl iş o? :/Yok yok, hakisi bitmiş, bu spoileri veren nasıl bir Luffy fanı hayret eiyorum, @Alpamis mı acaba
Bandajın bile kalitesizine kaldık
Dof serideki en iyi arc boss'uydu ama fazla uzatıldı Dressrosa. Kata da iyi boss'tu katılıyorum. Ama diğerleri fossss. Hep aynı muhabbet ve tavırlarla Oda sıradanlaştırıyor boss'ları. Herkes birbirinin kopyası gibi. Diyorum ya bir seri ancak bu kadar kötü işlenebilir bir çuval incir ancak bu kadar berbat edilebilirdi. Gerçekten Oda bir dahi. Herkes böyle sıvayamaz.Bence arc bosslarida çok güzel işleniyor. En azından bir çoğu. Son 200,300 bölümü falan Kata,Dof hatrina okuduk