Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Luffy gelen her neyse onun sesini duyunca dikkati bozulduğu için Kaidodan darbe yiyip yenilmiştir. O denizden çıkınca Kaido mezera girer. (momonun sesini duyup başı ağrıdığı sesin sahibi)
 
Kendisinden daha güçlü olan bir değil iki kolsuzla aynı anda kapışırken yüzünde en ufak bir tereddüt bile olmayan Chopper'ı, sevmediğim One Piece karakterleri listesinden(Chopper, Vivi, Momonosuke ve Kid) çıkartıyorum. Yensen de yenilsen de helal olsun sana koca yürekli tanuki.

Ben dahil çoğu insan Luffy dönene kadar Yamato vs Kaido olacak diyor olsa da 999. bölümde Marco görseldeki lafı ediyor. Kawamatsu ve Izo Queen'e yürür. Chopper Zoro'nun senelik bakımını yapar. Neko, Pedro'nun intikamını(Pedro bir intihar bombacısıdır) almak için Perospero'ya saldırır. Sanji King'i tekmeler. Denizlerin cesur savaşçısı Usopp da çer çöp vurur, saklanarak veee Marco da Luffy geri gelene kadar Kaido'yu tutar. Sanji'nin King'le kapışması lazım arkadaşlar. 20 dakika içinde Chopper'ı yenemeyen Queen kesmez artık Sanji'yi. Bu yüzden el mahkum Marco vs Kaido olmalı.

Her arcta bizimkilere yardım eden birileri mutlaka oldu. Bazılarını sevdik, bazıları için ağlak arc prensesi dedik ama ilk kez savaşırken yenilen ve harbiden ölen müttefikler görmeye başlıyoruz gibi. Elini korkak alıştırma Oda. Canlılardan ne hayır geldi, biraz da ölü çiz.

Law'ın, ''işlerin yolunda gitmemesi ve kaçmak mecburiyeti doğması'' ihtimaline karşılık olarak denizaltısında eleman tuttuğunu ve Luffy'nin bu kişiler tarafından kurtarılacağını düşünmekteyim. Luffy hakisini toparlar ve G4 formunda seke seke karizmatik bir giriş yapar dövüş sahnesine. Tam öleyazarken meyvesini uyandırıp her yeri lastiğe çevirebilir ve öyle de kurtulabilir. Big Mom Korsanlarının gemisine de düşebilir. Yeter ki müttefik gelmesin de ne olursa olsun.

Son söz: Daha az Momonosuke, daha fazla keyif.
 
Son düzenleme:
Dof serideki en iyi arc boss'uydu ama fazla uzatıldı Dressrosa. Kata da iyi boss'tu katılıyorum. Ama diğerleri fossss. Hep aynı muhabbet ve tavırlarla Oda sıradanlaştırıyor boss'ları. Herkes birbirinin kopyası gibi. Diyorum ya bir seri ancak bu kadar kötü işlenebilir bir çuval incir ancak bu kadar berbat edilebilirdi. Gerçekten Oda bir dahi. Herkes böyle sıvayamaz.
Enel,croco,lucci,dof,kata mukemmellerdi. Kaidou çok fos ya
 
Law'ın, ''işlerin yolunda gitmemesi ve kaçmak mecburiyeti doğması'' ihtimaline karşılık olarak denizaltında eleman tuttuğunu ve Luffy'nin bu kişiler tarafından kurtarılacağını düşünmekteyim.
Düşünceni hemen çürüteyim. Bepo, Penguin savaşıyorlar(1005. bölümde gösterildi), muhtemelen Shachi'de yanlarında. Jean Beartlar karaya çıkmak için denizaltını yukarı çıkarıyordu ancak parçalanan kayalıklar denize düştüğü için güzergah değiştirmek durumunda kaldılar. Hatta Jean Beartlar düşen kayalıklar yüzünden " şuanda savaşa katılamayız." demişti.(997. bölümde gösterildi.) Yani kaçmak değil savaşmak var.
 
Son düzenleme:
Enel,croco,lucci,dof,kata mukemmellerdi. Kaidou çok fos ya
Enel'de arc boss'u havası vardı ama yeniliş biçimi saçma sapandı.

Croco ise fıkra gibiydi. Çölü 5 damla suyla sulamak ne kadar mümkünse Luffy'nin Croco'yu yenmesi de o kadar mantıklıydı.

Lucci de bir gaz hikayesiydi ama diğerlerinin yanında en kabul edilebilir yeniliş şekli Lucci'nindi.

Kaido'nun sürekli zoan formunda takılıp dayak yeme hikayesi bayıktı. Yoksa bir vurduğu 3 gün yaşamıyor adam daha ne yapsın ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık