Law uzakta idi zaten. Saldırı göndermiş Zoro da savrulmuş etkiden.Burada Yamato'nun attığından atıyor ilk, temas yok sadece haki gibi duruyor:
Babasının oğlu alkjsdjlksadlkj
Law uzakta idi zaten. Saldırı göndermiş Zoro da savrulmuş etkiden.Burada Yamato'nun attığından atıyor ilk, temas yok sadece haki gibi duruyor:
Kaido çok hızlı saldırıyor, burada attığını atsa neden Law'ın arkasında görülüyor ?Burada Yamato'nun attığından atıyor ilk, temas yok sadece haki gibi duruyor:
Wano sonu yaşlı Ray zor edecekti güya .dWano sonu ortalama sağ kol olacaktı Luffy
La ben ilk attığından bahsediyorum, ikincisinde gidiyor zaten. Oturtmuşa benzemiyor amaKaido çok hızlı saldırıyor, burada attığını atsa neden Law'ın arkasında görülüyor ?
Zoro'nun saldırıları gibi çok hızlı ani bir saldırı atmış, Law kılıcını önüne bile koyamadan yapıştırmış ikisine de.
En çok Shanks'ın hızının niye o kadar fazla olduğunu da buna bağlayacak sanırım.Bütün özellikleri güçlendiriyor olabilir. Kaido'nun gözlem hakisi de iyi sayılabilir bence örnek olarak.
Adam 10 saatte dayak yiyip geleceği görmeyi öğrendi, üstüne 1 saatte de Katakuri'yi dövdü. 1 haftada Zırh Haki'sini en üst seviyeye taşıdı, birkaç saatte de Kral Haki'sini en üst seviyeye taşıdı. Oda hikaye yazma konusunda fazlasıyla cıvıdı ama yapacak bir şey yok ne yazık ki.Zaman atlaması sonrası Luffy'nin yaşadığı tüm rezillikler, zorluklar, yerlerde sürünmeler sırf bugün içindi işte. Kaido'nun 1v1'de daima Kaido kazanır dedikodusunu duyduğumuz günden beri teke tek kapışma olacak diyorduk zaten.
Yine de neler olacağını bilmeme rağmen çok ani oldu benim için. 2 gün önce sağ kol karşısında ecel teri döken adam bugün korsan dünyasının zirvesini tokatlayacak. Luffy vakti geldiğinde herkesi tokat manyağı yapacaktı zaten ama fazla hızlı oldu açıkçası.
Law'a tutunma nedir la ? Sen temas yok dedin ben sana teması gösterdim, olan şeyleri söyleyince tutunma oluyorFerit ,Law'a tutunmaya başladıysa durumun vehametini siz düşünün.