Ulan Allah'tan sahneyi bugün Luffycilere bıraktın haG4'e teke gider mi ne diyorsun
Zoro, şu ana kadar Luffy'nin aldığı en sağlam adama tek atacak kadar güçlüydü bıraktım Lütfüyü ?
Ulan Allah'tan sahneyi bugün Luffycilere bıraktın haG4'e teke gider mi ne diyorsun
Zoro, şu ana kadar Luffy'nin aldığı en sağlam adama tek atacak kadar güçlüydü bıraktım Lütfüyü ?
Nıçç o işler öyle yürümüyor be FeritG4'e teke gider mi ne diyorsun
Adam zorla şeytanı çağırıyor ben ne yapayımUlan Allah'tan sahneyi bugün Luffycilere bıraktın ha
Ashura'ya gerek duymaz haklısınNıçç o işler öyle yürümüyor be Ferit
Yok 5 tane de Ashura atsa alamaz aslında güç dengesi yok bunu sende biliyorsunAdam zorla şeytanı çağırıyor ben ne yapayım
Ashura'ya gerek duymaz haklısın
Karşılaştığı en güçlü adam olarak Apo'u mu alıyorsun o zaman olabilir bak doğruYok 5 tane de Ashura atsa alamaz aslında güç dengesi yok bunu sende biliyorsun
Law önünden almayacak ise kemikleri kırılır buradaki gibi Kong Gatling olsun.G4'e teke gider mi ne diyorsun