Bu hikaye çok eski ama ilk başlatan marimodurLaw Zoro'ya yürüyor.
Bu hikaye çok eski ama ilk başlatan marimodurLaw Zoro'ya yürüyor.
lastik olmasa ölmuştü zaten o yüzden diyorum kırilacak bi kemiği olmadığı icin şanslı.Kaido'da Luffy ölmeliydi diyor imiş bu bölüm reis onu napcaz
Aahaha Luffy lastik olmasaydı Enma'sı olsaydı şuan kafasını almıştı Kaido'nun bu mantık ilelastik olmasa ölmuştü zaten o yüzden diyorum kırilacak bi kemiği olmadığı icin şanslı.
@Dracule Mihawk Luffy sol kol etmiyor diyordu maks 25-30 bölüm önceye kadar.Hala Marco>Luffy diyen çatıyı terketsin
Çoh güsel açıklamışsın ama umarım arkadaş ciddi değildir.Luffy vurmak bir tane olmak pert art arda Zoro beş tane.
Ben böyle kıvırma görmedim. Daha da bir şey demem.Bu yaptıklarını sana iki ay önce söylesem ne içtin diyecektin şimdi gelmiş burun kıvırıyorsunuz diyorsun
Adam vücudunda sağlam kemik yokken Kaido'nun saldırını bloklayıp kalıcı yara bırakmış ? Sen ne bekliyordun asuraya girip tek atsın mı istiyordun ?
Kral hakisi var denmiş bölümde, kalıcı iz bırakmış Hybrid Kaido'ya, g4 ile teke gider diyen arkadaşım sayın Hasan bana diyor ki sizin dediğiniz gibi çıkmadı hee bizim dediğimiz gibi çıkmadı senin dediğin gibi çıktı.
Daha şimdiden 2 kere kaybetmiş adamın fanısın az köşede oyna
kılıc ustası olmanın avantaji öğren seymiş kılıc kullanmayı zoro kaptanın dan enmayı mi esirgicek.Aahaha Luffy lastik olmasaydı Enma'sı olsaydı şuan kafasını almıştı Kaido'nun bu mantık ile
Zoro'da şeytan meyvesi yeseymiş Lastikten daha op meyveler varkılıc ustası olmanın avantaji öğren seymiş kılıc kullanmayı zoro kaptanın dan enmayı mi esirgicek.
Geçen ATLA başlığında gönderdiğim fotoya da kalp atmıştın.Law Zoro'ya yürüyor.
G4'e teke gider mi ne diyorsunBen böyle kıvırma görmedim. Daha da bir şey demem.