Luffy vurmak bir tane olmak pert art arda Zoro beş tane.Bu adamın ne dediği hakkında fikri olan ?
Luffy'nin bu bölüm ki vuruşu daha çok etki etmiş gibi duruyor. O da %30 mu aldı?Son saldırı kalıcı yaraysa Law'un dediği gibi yüzde otuz gibi bir üst sınırı çıkarın Kaido'dan.
Kalıcı etki bıraktığını sanmıyorum onların.Luffy'nin bu bölüm ki vuruşu daha çok etki etmiş gibi duruyor. O da %30 mu aldı?
İyide luffynin yediği hasar kaidounun emeği. Kaidounun aldığı hasar law ve zorininLuffy'nin bu bölüm ki vuruşu daha çok etki etmiş gibi duruyor. O da %30 mu aldı?
Benziyorlar di miAvatarında ki foto Luffy Zoro mu?
Kesmedigi için mi?Kalıcı etki bıraktığını sanmıyorum onların.
Zoro'dan aldığı darbeye aman aman bükülmüyor. Luffy vurunca acısını unuttu adam resmen.İyide luffynin yediği hasar kaidounun emeği. Kaidounun aldığı hasar law ve zorinin
Bu yüzden handikap var
Zoro'nun tek başına aldığı geçen bölümdeki saldırı bundan fazladır.
Bakın net diyorum. Novaların yediği tüm hasarı topla, Luffy'nin şurada yediği daha fazladır. Tüm saldırıyı doğrudan aldı. Altındaki yer tamamiyle çatlatacak kadar kuvvetli olan saldırının direk merkezinde yedi bunu. Saldırıyı doğrudan yedi ile kastım bu. Thunder Bagua'yı yeseler bile @RedTeroR seninle iddia konusunda özellikle belirttiğim şekliyle yemediler. Bunu azıcık samimi olsan bu konuda net söylersin.