Karşılaştığı en güçlü adam olarak Apo'u mu alıyorsun o zaman olabilir bak doğru
Söylediğin şeye katılıyorum, yani Zoro şu an (ki Luffy gibi hayvani gelişme kat etmedi 2 yıl sonrasında) Luffy'nin (Katakuri hariç) eski rakiplerini rahat tekleyebilir bence de, fakat Oda bunu yaptırmıyor.
Hoddy'e ya da Denjiro'ya tek atıp geçseydi. Hoddy'i tekte kesti evet ama bitmedi. Apo'yu da buna dahil edebiliriz (Apo kim yahu).
Aynı şey Luffy için de geçerli, Dof'a ya da Hoddy'e tek atıp geçebilir şu an. Ya da geçtim Dof'u, o dönem kral hakili vuruş/savunma ve ileri seviye silahlanma bilmiyordu da G4'le Hoddy'i tekleyebilirdi ama Oda sanki G4 hiç yokmuş gibi dövüştürdü.
Zoro, henüz yaralanmadan, direkt Ashura açabilirdi Kaido'ya, bunu da yaptırmadı.
Kısaca güç dengeleri, senaryoya uygun ilerliyor, denge diye bir şey bu konuda yok bence.
Zoro Luffy'den daha güçlü dönmüş gibi görünüyor 2 yıl sonrasında, fakat Luffy rakip olarak görmek istenilmeyecek biri, bitmeyen iradesiyle, bir şekilde rakibinin gücünün üstüne çıkıyor dayak yiye yiye (plot armor da eklenebilir buna
). Gözü karalık ve sınır tanımamak korkutucu. Big Mom'la dövüş, Luffy'le dövüşme. Öyle bir şey bu benim için.