Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin ne kadarı gitmiştir sence : ))

Luffy bir dövüşü kazanıyorsa durumları son perdede hemen hemen eşittir. Son perde 1v1 olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama olursa iki karakter de hemen hemen aynı derecede yıpranmış olur. Luffy daha fazla yıpranmış olabilir ama daha az olamaz bence.

ANcak 1v1 olmasını çok mantıklı bulmuyorum. Luffy İmparator gücünün tadını alsın ama ulaşamasın. Olması gereken bu bence. Marco iyileştirirse veya birileri yardıma gelirse daha mantıklı olur gibi. Ama şu durumda Kaido Luffy'den daha çok güç kaybetmiş değildir bence.
Reis bu nasıl bir düşünce yapısı ?
Luffy yıprandıysa onu yıpratan Kaido, Kaido yıprandı onu Luffy'i mi yıprattı ?
Luffy dayak yediyse Kaido'dan yedi, Kaido ise bu bölüm boğazına, Law'ın kılıcnı gövdesine de Zoro'dan kalıcı iz almış.

İkisi de yıprandı ne demek ya ? Bigmom, Luffy'nin ağzını yüzünü dağıttı da biz mi şahit olmadık ?

O zaman şöyle yapalım, Luffy vs Kaido olsun. Kaido, Luffy'i dövsün her öldüreceğinde x karakter araya girsin bir de o x karakterler hasarlar versinler Kaido'ya ama günün sonunda 1v1 oldu diyelim son raunda ikisi de hasarlı girdi diye. Tam bir lütfücü mantığı şaşırmadım hiç xD
 
Umarim 2 room gamma injection falan için ittifak kurdurmamistir oda law'a. Bunlari zaten biliyoruz ki kaido'ya etki etmis.

Thunder bagua için barizdi law'un saglam kalacagi ama power görmek istiyorum.

Bu arada muhtemelen zeus nami'ye kalacak gibi.
 
Kid'in sorunu elemanı adam gibi eğitecek birinin olmaması.Luffy'nin Rayleigh'den eğitim almadan tayfasını toplayıp Yeni Dünya'ya gittiğini düşün.Büyük ihtimal böyle birşey gerçekleşseydi Kid'in yaşadığına benzer bir durum yaşayacak ve hiçbir yere tutunamayacaktı.
Benim düşüncem de öyle, zaten diyordum iki yıl eğitim yeni dünya hazırlığı Kid haki biliyordu ondan eğitim almasına gerek yoktu diye de görünen o ki o da eğitim almalıymış. Hiç olmazsa meyve uyandırmış olsa bari hakiden bir şeyler kapamamış.
 
Kid işin gırgırında Law desen kaçak dövüşüyor. Luffy ve Zoro da olmasa aksiyon göremiyeceğiz. Bu bölüm ile birlikte Luffy bir eşiği daha aşıyor ve Yonkou seviyesine adım atıyor.Ancak yıkıcılık bakımından hala Gear 5 e ihtiyacı var gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık