Reis bu nasıl bir düşünce yapısı ?Luffy'nin ne kadarı gitmiştir sence : ))
Luffy bir dövüşü kazanıyorsa durumları son perdede hemen hemen eşittir. Son perde 1v1 olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama olursa iki karakter de hemen hemen aynı derecede yıpranmış olur. Luffy daha fazla yıpranmış olabilir ama daha az olamaz bence.
ANcak 1v1 olmasını çok mantıklı bulmuyorum. Luffy İmparator gücünün tadını alsın ama ulaşamasın. Olması gereken bu bence. Marco iyileştirirse veya birileri yardıma gelirse daha mantıklı olur gibi. Ama şu durumda Kaido Luffy'den daha çok güç kaybetmiş değildir bence.
Luffy yıprandıysa onu yıpratan Kaido, Kaido yıprandı onu Luffy'i mi yıprattı ?
Luffy dayak yediyse Kaido'dan yedi, Kaido ise bu bölüm boğazına, Law'ın kılıcnı gövdesine de Zoro'dan kalıcı iz almış.
İkisi de yıprandı ne demek ya ? Bigmom, Luffy'nin ağzını yüzünü dağıttı da biz mi şahit olmadık ?
O zaman şöyle yapalım, Luffy vs Kaido olsun. Kaido, Luffy'i dövsün her öldüreceğinde x karakter araya girsin bir de o x karakterler hasarlar versinler Kaido'ya ama günün sonunda 1v1 oldu diyelim son raunda ikisi de hasarlı girdi diye. Tam bir lütfücü mantığı şaşırmadım hiç xD