Hawkins ne ya, Hawkins olsa nolur olmasa nolur?Ahanda yazın buraya killer ve kide yardıma Hawkins ve apooda dahil olacak. Böylelikle 2 orijinal ittifak 2 yonko indirmiş olacak
Hawkins ne ya, Hawkins olsa nolur olmasa nolur?Ahanda yazın buraya killer ve kide yardıma Hawkins ve apooda dahil olacak. Böylelikle 2 orijinal ittifak 2 yonko indirmiş olacak
Valla Apo'nun düştüğünü ben görmedim he farklı bir seride düştüyse bilemem Nova hunter Zoro pek tekliyememiş Apoo'yu Ama sorsak Dof'u alır Zoro Zoro ne Dof'u ne Katakuri'yi kendi villian arklarında alabilir maalesef bu böyle FeritBen de o yüzden Apo diyorum ya işte xD Hacı yatmaz gibi tam bir Luffy çıktı tek farkı düştüğünde kucaklayanı yok
Tank işte 7,8 kere ölse darbe alıp iş yapar. Ama kurgu olarak dediğim mantıklı geldi öyle değil miHawkins ne ya, Hawkins olsa nolur olmasa nolur?
@Alpamis'a takılmak hariç şuan daha önce de yazdığım gibi kimse karışmadan bitirirse dövüşünü 1v1'de aldı derim, yonkou gücünde de olurSon perdeden bahsettim sadece yahu. Wano başında Luffy Kaido'nun %1'ini alamazdı. Şimdi power-up aldı ki en az 2 tane aldı. İkisi de zerinin zirve güçlerine ait unsurlar. Bu geçen sürede Kaido çoğu Luffy'den olmak üzere bir çok saldırı aldı. Ancak Luffy'de ölümüne dalarak dayak yedi durdu. En az 1 kere darbeye bağlı oyun dışı kaldı.
Tüm bu olanlardan sonra Luffy'nin aldığı power-uplardan sonra Kaido ile 1v1 yapıp ALIRSA (almaması gerektiğini düşünüyorum) bu Oda'nın Luffy'i imparator seviyesine çıkardığını gösterir diyorum sadece.
"Ben lütfücü değilim"
Oda'nın karakteri işlemesi böyle. Katakuri yarayı bizzat kendisi vermişti. Yine de dövüşün sonunda ikisinin hemen hemen denk seviyede olduğu gerçeği değişmiyor.
Reis güzel düşünüyorsun da Kocana bi yıldırım saldırısı yapsa 10 kere ölür, uyduruk çiziğe 3 can bırakan herif bu alkjsdlkjsadTank işte 7,8 kere ölse darbe alıp iş yapar. Ama kurgu olarak dediğim mantıklı geldi öyle değil mi
Ben işi pisliğe vurmuyorum. Enma yine efekt basmış diğerleri susluk gibi duruyor. Boşuna değildir herhalde. Oradan bir şeyler çıkacak.@Alpamis'a takılmak hariç şuan daha önce de yazdığım gibi kimse karışmadan bitirirse dövüşünü 1v1'de aldı derim, yonkou gücünde de olur
Sadece işi pisliğe vurmak istersek çok şey yazılabilir i göstermeye çalışıyorum xD
İnsanlar Wano başında Hawkins'i en güçlü 5-6 Supernova'dan birisi olarak görüyordu ama görünen o ki Bege ve Apoo Hawkins'i güç açısından rezil eder. Hawkins beklentilerin çok altında kaldı.Hawkins ne ya, Hawkins olsa nolur olmasa nolur?
Doffy çatıya çıksa ne olurdu acaba? :/Bu çatıya çıkana şerbet içiriyorlar herhalde :/ kim okuyup üflüyor bunları bari onu da göstersin siluete razıyım.
Law'ın durumunda yapıyorsun bunu Law, Luffy'nin yenildiği zamandaki kadar hasar almış ama gördüğün gibi hala bilinç dışı değil. Ama aynı pozisyonun aynı açılarla aynı şekilde olmaması halinde kabul etmeyeceğini gösteriyorsun haliyle, aynı şeyleri ben de yapabilirim.Ben işi pisliğe vurmuyorum. Enma yine efekt basmış diğerleri susluk gibi duruyor. Boşuna değildir herhalde. Oradan bir şeyler çıkacak.