Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almış değil işte. Ben özellikle kafaya diye boşuna belirtmedim bunu Ferit.

O yüzden o konuya girmeyecegim. Şahit olarak tuttuğumuz arkadaşlsr çıksın desin. Bu gibi durumların on gördüğüm için özellikle nasıl alınması gerektiğini ince ayrıntısına kadar açıkladım.

Bir çok şeye açıklık geldi. Wano öncesi Zoro komutan seviyesi değil. Luffy dahs guclu dönmüş. Zoro'nun sakladığı pek bir şey yoktu.

Luffy de keza G4 kozu ile gelmişti. Luffy boşuna o kadar dayak yemesi eksiklikler şimdi kapanıyor.. Zoro da daha farklı bir şekilde Wano'da Komutan seviyelerine çıktı. Bu son bölümle de sağ kol seviyesine girecek seviyededir neredeyse.

Boşuna haki olumcul savaşlarda çiçek açar denmiyor.
İlginç bir bakış açın var :bilmem:

Bizim arkadaşlardan biri banlı o da gelsin sorarız bakalım.

Bu arada şunu da söyleyeyim. Tüm power-up lara rağmen Luffy'nin almaması gerek dedim. Ama Luffy'nin ayna kırması gibi bir durum var. Bölüm çıksın anlarız. Luffy ben alırırım diyorsa alacaktır. Umarım birileri tekrar yardıma gelir. Yoksa sadece @Alpamis değil bir çok okur Luffy artık imparator seviyesi der.
@Alpamis yukarıya 40 kişi çıksa da artık imparator seviyesinde diyecek zaten onu niye hesaba katıyorsun xD
 
@RedTeroR
Yalnız Zoro o halde olmasına rağmen muhtemelen yapıp yapabileceği en güçlü saldırıyı yapmıştır. OP ve türevi serilerde ağır yaralı ve zirve anlarda hiç çıkaramadıkları gücü çıkarıyorlar, ki zaten h.haki açmış farkında olmadan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık