Arkadaşın kastettiği siyahlık sanırım ona takılmış diye öyle dedim yoksa orasını anladım zatenKoka dediğin sertleştirme, janjanlı v2 ve fatihin iradesini kullanırken neden koka bassın ki
Burada yok mesela siyahlık ama diğerlerinde var.
Arkadaşın kastettiği siyahlık sanırım ona takılmış diye öyle dedim yoksa orasını anladım zatenKoka dediğin sertleştirme, janjanlı v2 ve fatihin iradesini kullanırken neden koka bassın ki
Luffy Kaido'yu yendiğinde görüşelim.Bunu yazar söylüyor zaten. Olacak şeş kaza
toplumun sınıflandırmalar yapması, bir şablona koyması, bir şeyleri yakıştırması ya da kısıtlaması leş bir şey. kaç yaşımda, neyi, nasıl seveceğime kendim karar vereceğim. hadsizlik.Bana göre luffy hayranları çocuk yaşları 15 i geçmemiş, çünkü herzaman söyledim gene soylicem luffy özenti bı karakter her yerinde alıntı ve esinlenilmiş var dragon ball dan. Dresrosa arc n da Muten roshi ye benzemesi, vites, vites yükselmesi, heryeri kopyala yapıştır ve tamamen çocuklara yönelik saçma sapan karakter. Yaşı benim gibi 30 u geçmiş kimse bu karakteri savunmak yada sevemez çünkü aşırı çocuksu ve aşırı aptal herşeyi şansa dayali. Luffy sevenler bunun farkına varsın bı zahmet
Ben de öyle düşünüyorum belki yaralı olmasa o modda daha fazla kalırdı ama güç olarak eksiği yoktur.@RedTeroR
Yalnız Zoro o halde olmasına rağmen muhtemelen yapıp yapabileceği en güçlü saldırıyı yapmıştır. OP ve türevi serilerde ağır yaralı ve zirve anlarda hiç çıkaramadıkları gücü çıkarıyorlar, ki zaten h.haki açmış farkında olmadan.
Doffy’nin olayı belli oldu.Kral hakiyle kalıcı yara vereceği için Kaido ortak olmak zorunda kalmış.Doffy çatıya çıksa ne olurdu acaba? :/
Sanmıyorum, ayrı bir konsept olacak ikisi. Yamato bildiğin kara yıldırım kullanıyor saldırılarında, kendi kendini kurtarırdı janjanlı v2'den ayrı bir konsept olsa. Netleşsin de görelim diyorum. Fatihin iradesi kişileri sadece güçlendirmiyor hızlandırıyor gibi de duruyor, kabadayı emminin açıklamalarında buna ithafen bir şey göremedim.Janjanli V2 dediğin zaten kral haki. Konu açtım bir bak istersen.
Mesele saldırı gücünün eksikliği değil tek atımlık canının kalmış olması. Modu daha uzun tutabiliyorsa ve harap halde olduğu için tutamadıysa daha fazlasını yapma şansını kaybetmiştir bu durumdan ötürü. Bir kaç kalıcı kesik daha atardı belki. Daha ciddi yaralama şansı olabilirdi. Belki de çok yaralasa Luffy'nin zaferi tatmin edici olmayacaktı. Onun için senaryo böyle çizilmiş olabilir.@RedTeroR
Yalnız Zoro o halde olmasına rağmen muhtemelen yapıp yapabileceği en güçlü saldırıyı yapmıştır. OP ve türevi serilerde ağır yaralı ve zirve anlarda hiç çıkaramadıkları gücü çıkarıyorlar, ki zaten h.haki açmış farkında olmadan.