Ben hala sol gözü de istiyorum yauv.Zoro sadece açmadı,direkt saldırıda kullandı gibi hahahahha. Oda bölümü yazarken "capon olmaktan aldığım tadı başka hiçbir şeyden alamıyorum" deyip yüz yılın buffını verdi Zoro'ya.
Ben hala sol gözü de istiyorum yauv.Zoro sadece açmadı,direkt saldırıda kullandı gibi hahahahha. Oda bölümü yazarken "capon olmaktan aldığım tadı başka hiçbir şeyden alamıyorum" deyip yüz yılın buffını verdi Zoro'ya.
Evet. Kaido'da biricik ablası Linlini kurtarıyor.Element kontrolü olayı beni fena şaşırtmıştı. Bu oyunda mı BB basıyordu Wano'yu?
Haki demek ruh demek. Kendi ruhunu ortaya koyuyorsun. İrade ise etmen. Kral haki sende varsa genlerinde soyunda falan ortaya çıkar. K.ve b.haki herkes de olan güç.Haki= irade gücü değil mi?
BB gelsin de seri level atlasın artık.Evet. Kaido'da biricik ablası Linlini kurtarıyor.
La bırak daha demin on dk diye ağlayan adam şimdi "düşerse ne olacak yeaa" moduna geçti Öyle atıp tutmayacaksın böyle çark edeceksen ?Reis sen hastanede ne kokluyorsun ? Şu ecza dolabından biraz ayrıl gözünü seveyim ya, bu bölümle beraber Luffy'in iki kere düşmüş kalkmış oluyor gelmiş bana Zoro düşerse ne olacak diyorsun, ne olacak la bak hiç, hiç bir şey olmayacak seninki defalarca düşüp kalktı da bir şey mi oldu dedin
Not: Luffy gömecem ben vazgeçtim hakkını vermeyi falan bir kenara bıraktım.
Lütfü'ye bak ya iki kere kaybetti şimdiden.
Aynen böyle olur. Ashura ile sağlam hasar bırakıp Luffy'e top sende diyecek.Arkadaşlar zoro kral haki ve ashurayla beraber kaidoyu yaracak luffy indirecek sakin olun evet zoro kral haki açıyor lütfen kabul edelim..
O işin şakasıydı canımLa bırak daha demin on dk diye ağlayan adam şimdi "düşerse ne olacak yeaa" moduna geçti Öyle atıp tutmayacaksın böyle çark edeceksen ?