Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eee Ben bunu taa önceden söylemiştim. Oyunu yapan ekibin Oda'dan bilgi kaynağı olduğunu.. Daha Mangada kesinleşmeden oyunda Kaido, element kontrolü yapıyordu. Shanks'ta da İleri silahlanma ile alakalı bir şey var demiştim. Zaten tam da bu yüzden şato prensini yk3 tutarken, Shanks tek koluyla bile imparator.
Element kontrolü olayı beni fena şaşırtmıştı. Bu oyunda mı BB basıyordu Wano'yu?
 
Sen yine kimlerle konuştuklarını bana yamamaya çalışıyorsun la :D
Saldırıyı yemedi, anlık engelledi Law aldı adamı oradan ona rağmen son bir atımlık canı kaldıysa kendi çapına göre yine iyi iş yapmış. Luffy hepsi dökülünce Kaidoya kkg gatling indirmiş ilkinde şimdi de Kaidonun gördüğümüz belki en sağlam saldırından sonra gelip suratına çakmış. Utanmadan bunlara laf atıp on dk diye söyleneceksen daha azına pilim bitti diyen adamı da övmeye kalkma la, yemezler ;)
Reis sen hastanede ne kokluyorsun ? Şu ecza dolabından biraz ayrıl gözünü seveyim ya, bu bölümle beraber Luffy'in iki kere düşmüş kalkmış oluyor gelmiş bana Zoro düşerse ne olacak diyorsun, ne olacak la bak hiç, hiç bir şey olmayacak seninki defalarca düşüp kalktı da bir şey mi oldu dedin :artiz:

Not: Luffy gömecem ben vazgeçtim hakkını vermeyi falan bir kenara bıraktım.


Lütfü'ye bak ya iki kere kaybetti şimdiden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık