Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi BM düşmedi mi? Kid ve Killer, Bm ile nerede kapışıyor?
Kaido, Luffy'i kısa süreliğine saf dışı bırakıyor. Ondan sonra gidip Zoro'dan Prometheus'u kurtarıyor, o da gidip Big Mom'u kurtarıyor. Amaçları ikisini ayırmak olduğu için de Kid Big Mom'u tutmaya gidiyor ama sadece Killer ile mi gidiyor Law da dahil mi belli değil. O sırada Zoro'nun sınıra geldiğini görüyoruz kral haki açıyor gibi sanki ama tam belli değil. Daha sonra Luffy kalkıyor ve Kaido'nun kral hakili saldırısından söz ediyor, Kaido da bunu sadece güçlüler yapabilir diyor. Luffy de onu öğrenip yapıyor sanırım.
 

eee Ben bunu önceden söylemiştim. Oyunu yapan ekibin Oda'dan bilgi kaynağı olduğunu.. Daha Mangada kesinleşmeden oyunda Kaido, element kontrolü yapıyordu. Shanks'ta da İleri silahlanma ile alakalı bir şey var demiştim. Zaten tam da bu yüzden şato prensini yk3 tutarken, Shanks tek koluyla bile imparator.
 
Reis şimdi laf çakmak gibi olmasın ama seninkinin her şeyini verip bir kere pilinin bittiğini gördük ve bu bölümde de yenilmiş gibi görünüyor galiba iki etmiş yanı o yüzden bak Luffy'e laf çaktırıp durmama vesile olma gayet güzel işler yapmış.

Zoro aldığı saldırıdan sonra bu bölüm direkt düşecek diyordunuz hem de alt kata, adam neler yapmış gelip ne anlatıyorsun ya ? Ben böyle toparlanmayı 1. dünya savaşından sonraki Almanya'da bile göremedim.

Neyse Luffy koçum artık o şu gereksiz ayılıp bayılmalara son ver, KK olma zamanı gelmiş yaklaşmış anlaşılan.

Oda'ya da şunu demek istiyorum.
Sen yine kimlerle konuştuklarını bana yamamaya çalışıyorsun la :D
Saldırıyı yemedi, anlık engelledi Law aldı adamı oradan ona rağmen son bir atımlık canı kaldıysa kendi çapına göre yine iyi iş yapmış. Luffy hepsi dökülünce Kaidoya kkg gatling indirmiş ilkinde şimdi de Kaidonun gördüğümüz belki en sağlam saldırısından sonra gelip suratına çakmış. Utanmadan bunlara laf atıp on dk diye söyleneceksen daha azına pilim bitti diyen adamı da övmeye kalkma la, yemezler ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık