Keşke sendeki bu özgüven bende olsa. O günler de gelecek, ama o gün bugün değil.Yonko oldu artık adam ya bu net bence.
Keşke sendeki bu özgüven bende olsa. O günler de gelecek, ama o gün bugün değil.Yonko oldu artık adam ya bu net bence.
spoiler biraz karışık yazılmış. ben yok diye anladım. kaido luffye şaşırıyorZoro da kral haki var mı yok mu spoilerde hiç bir şey anlamadım.
Evrilir. . Zaten irade ile alakalı değil mi bunlar? Çok saçma olmaz sanki?Umarım bu kral haki işinin sonu "inanınca yaparsın"a evrilmez.
Kaido, Luffy'i kısa süreliğine saf dışı bırakıyor. Ondan sonra gidip Zoro'dan Prometheus'u kurtarıyor, o da gidip Big Mom'u kurtarıyor. Amaçları ikisini ayırmak olduğu için de Kid Big Mom'u tutmaya gidiyor ama sadece Killer ile mi gidiyor Law da dahil mi belli değil. O sırada Zoro'nun sınıra geldiğini görüyoruz kral haki açıyor gibi sanki ama tam belli değil. Daha sonra Luffy kalkıyor ve Kaido'nun kral hakili saldırısından söz ediyor, Kaido da bunu sadece güçlüler yapabilir diyor. Luffy de onu öğrenip yapıyor sanırım.Şimdi BM düşmedi mi? Kid ve Killer, Bm ile nerede kapışıyor?
Kral hakinin adam bayıltmak dışında işlevi olduğunu öğrendik ve Beyazsakal, Shanks'ın kral hakisini övmüştü. Yani Shanks'ın bu noktaya Kral Hakisinin üstünlüğüyle geldiğini varsaymak yanlış olmaz.
Sen yine kimlerle konuştuklarını bana yamamaya çalışıyorsun laReis şimdi laf çakmak gibi olmasın ama seninkinin her şeyini verip bir kere pilinin bittiğini gördük ve bu bölümde de yenilmiş gibi görünüyor galiba iki etmiş yanı o yüzden bak Luffy'e laf çaktırıp durmama vesile olma gayet güzel işler yapmış.
Zoro aldığı saldırıdan sonra bu bölüm direkt düşecek diyordunuz hem de alt kata, adam neler yapmış gelip ne anlatıyorsun ya ? Ben böyle toparlanmayı 1. dünya savaşından sonraki Almanya'da bile göremedim.
Neyse Luffy koçum artık o şu gereksiz ayılıp bayılmalara son ver, KK olma zamanı gelmiş yaklaşmış anlaşılan.
Oda'ya da şunu demek istiyorum.
Onun irade ile alakası yok. Varsa kullanırsın. Diğer 2 k. ve b.haki her canlıda olan güç. Uyandırmak sana kalmış.Evrilir. . Zaten irade ile alakalı değil mi bunlar? Çok saçma olmaz sanki?