Plot twist: Luffy ile Zoro'nun arkasındaki kısımda Nami güneşleniyor ve Sanji asında ona bakıyor.Kral Hakili Luffy ve Kral Hakili Zoro şov yaparken Kral Hakisiz Sanji:
Plot twist: Luffy ile Zoro'nun arkasındaki kısımda Nami güneşleniyor ve Sanji asında ona bakıyor.Kral Hakili Luffy ve Kral Hakili Zoro şov yaparken Kral Hakisiz Sanji:
Oynadığım oyunu bıraktım, oyunda 5 m kayıbım var şuan elim ayağım titredi bu iki bölüm inanılmazdı ama tabi Sanji'nin de yükselmesini istiyorum hem de baya bir yükselmesini.Ellerim titriyor ya yıllardır bekliyorduk. Sonunda Ashura geliyor hem de Kral haki ile kombine edilmiş şekilde. Reyiz duygulandım ya.
Hakkını yemeyeyim Redi istemedi şu işi gerçekten. Kaç kere konuşulduysa istemem dedi diye hatırlıyorum.10 yıl oldu buradasın kaç kere Zoro'da kral haki olsun dediğimi gördün ? Ben hiç istemedim zaten Kral haki, kendisine ait o korkutucu havası Kral haki çıksın istemiyordum başka bir güç, şeytan falan işte öyle olsun diyordum hep.
Bu adam bile Lütfü demiyorsa Luffy şovu başlamıştır.Luffy işte böyle gel bana, böyle gel hakkını verelim ?
İşteyim işe odaklanamıyorum. Bu bekleyiş başladığında çocuktum. Çocukluk hayalimiz gerçek oluyor resmen.Oynadığım oyunu bıraktım, oyunda 5 m kayıbım var şuan elim ayağım titredi bu iki bölüm inanılmazdı ama tabi Sanji'nin de yükselmesini istiyorum hem de baya bir yükselmesini.