Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir karakterin fanı olmak o karakterin saçma hareketlerini savunmanızı gerektirmez. Sevmiyorsan yazılanları beni engelle geç. Abartma filan diye anlamsız alıntılar yapmana gerek yok. Sanji fanlarını kızdırmayalım diye yorum yapmayalım mı ne istiyorsunuz anlamıyorum ki. Garip garip savunmalar yapıyorsunuz, yine yapında hedef göstermeyin kendinizce eğlenin işte.
Sana anlamlı gelir bana anlamsız gelir bunu burada tartışmak amaç zaten sen bunlara cevap yazmak istemiyorsan cevap vermezsin olur biter burada çocuk gibi beni alıntılamayın diye ahkam kesmene gerek yok.
 
Robin: Bana güvendiğin için teşekkür ederim.

2 yıl önce Nami-Sanji Enies Lobby. Farkı yok. Hata falan yok ortada. Robin tayfada dövüşen karakterlerden birisi. Hiçbir şey yok ortada.
Aynı şey değil MDL sen de taktın fark yok diye. Robini çağırmak başka o geldiğinde dövüşü ona bırakmak farklı şeyler.

Bu sitede benim çeyreğim kadar Sanji savunan adamları Sanjici ilan ediyorlar, neyi zorluyoruz burada? Bu hareket Sanjiye yakışan ve yapacağına ihtimal vereceğimiz bir hareket değil. Yaptıysa yanlış yapmıştır.
 
-Black Maria, Sanji'yi Robin'i çağırması için zorluyor.

-Sanji Black Maria'ya yeniliyor çünkü kendini savunmak için hiçbir şey yapmıyor.

-Sanji Black Maria'nın erkek aslarını yenmiş fakat kadınları ellememiş.

-Sanji:'' Robin kurtar beni, 3. kattayım, tutsağım!''

-Sanji'nin çağrısına verilen tepkileri, göz çizili kağıtlara sahip kimseler sayesinde görebiliyormuşuz.

-Nami, bu durumdan, Sanji'nin rakibinin bir kadın olduğunu söyleyerek yakınıyormuş.

-Robin, Black Maria'ya devasa bir el ile saldırıyormuş.

-Brook, Black Maria'nın ağlarını dondurarak Sanji'yi kurtarıyormuş.

-Robin: Sanji'ye kendisine güvendiği için teşekkür ediyor.
Sanji zaten Robin'in orada olduğunu biliyordu. Göz göre göre tuzağa arkadaşını çekecek birisi mi? :D Gerekirse ölür orada gene Robin'i vermezdi. Robin'in yeneceğini bildiği için Maria'nın dediğini yapıyor.

Normalde Sanji Robin'i böyle mi çağırır? Robin Maria'yı hallet. Sana güveniyorum der ama ortada güya Maria'yı dinliyormuş ve Robin'i tuzağa çekiyormuş, onu ona teslim ediyormuş havası var.

Az çok belli her şey. Geri kalan sözler Sanji'ye bilerek üyelerin saldırmasıdır!!!
 
Reis tuzak değil ki yani ben bu kısmı anlamıyorum. Vinsmoke'lar bildiğin katliama gidecekti haberleri yoktu bir şeyden. Ama burada Yonko bölgesinde savaş içindeler. Robin geldiği zaman tuzağa da düşmüyor direk tokatlıyor spoiler'a göre? Burada ihanet ya da tuzak nerede anlayamadım?
Robini senin sayende tuzağa çekeceğiz demişken böyle yapması olmaz Jaq. Tek çıkar yol k. haki ile güçlerini sezdi rahattı deriz ama öyleyse zaten buna gerek kalmadan kaçabilmesi gerekirdi. Sanjisin sen Caribou değil :(
 
Abartma demek kötü bir laf mı? :confused:

Zoro bunu yapsa hayranlarına kendilerini banlattırırdım. :hhh:
haha :D

Ayrıca Enies Lobby olayıyla ilgisi yok bence de. Oda'nın kötü kurgusu diyelim, ama EL arc'ıyla aynı demeyelim. Burada kadına vuramama olayını mesele değil zaten. Geçen hafta spoiler çıkarken de kimse bağırmaz diyordu. Çoğu kişi beklemiyordu işte, Oda'nın kötü kurgusu diyelim, bir mantığa oturtup, karakteri savunmaya gerek yok bence.
 
Enies Lobby'de yardım için kimseyi çağırmıyor Sanji. Efendi gibi dayağını yiyor ve sessizce kendine gelmeyi bekliyor. Nami, Kalifa'yı görünce durumu anlıyor.

Burada Sanji düştüğü durumdan kurtulmak için yardım istiyor. Bu ikisi nasıl bir olabiliyor anlamıyorum. Hani Sanji yediği dayağı önemseyen bir karakter değil ki. Orada ki çöpler sabahtan akşama kadar Sanji'yi dövse yine de ciddi bir hasar veremezler.
Sanji şans eseri kurtuluyor sabun meyvesinin gücünden? Burada şans eserlik bir durum yok. Kaldı ki Yonko ile savaştasın ne yapsın aga beklesin mi birilerinin kurtarmaya gelmesini? Herif bir an önce oradan çıkıp savaşa dahil olmak istiyor bunun içinde Robini çağırıyor bu gayet doğal bunu abartmanız biraz garip.
 
Sen de çarpıtıyorsun MoP. :D Ne zaman etrafında kadınları görse böyle laflar ediyor zaten adam. Konuşmalarının diğer kısımlarını görmemiş gibi bunu ortaya atmak biraz acemice bir çamur atma oluyor be! :(
Yahu bu verdiğim bir örnek, birinin nasıl algıladığıyla senin birini nasıl yargıladığının ne alakası var? Adamlar Afrika'da ölülerinin etini yiyor, bunu da ölen kişiler istiyor, üstüne zibilyon tane hastalık kapıp millete yayıyorlar, ölenle yiyen okey diye biz buna iyi yapmış mı demeliyiz? Ne alakası var yani az mantık.
 
Aynı şey değil MDL sen de taktın fark yok diye. Robini çağırmak başka o geldiğinde dövüşü ona bırakmak farklı şeyler.

Bu sitede benim çeyreğim kadar Sanji savunan adamları Sanjici ilan ediyorlar, neyi zorluyoruz burada? Bu hareket Sanjiye yakışan ve yapacağına ihtimal vereceğimiz bir hareket değil. Yaptıysa yanlış yapmıştır.
Evet fark varmış şimdi farkettim. Enies Lobby'de olaylar farklıydı. Fakat Maria'yı dinliyormuş Robin'i tuzağa çekiyormuş havası var ama aslında öyle değil. Sanji normalde öyle yalvarmaz ve dostunu tuzağa çekmez. Öyle hava varmış gibi yapıyor. Zaten Sanji Robin'in orada olduğunu farketmişti.

Maria'yı dinliyor ve çaresizce dostunu tuzağa çekiyor havası var sadece. Ama zaten Robin bekliyordu ve Sanji'ye ona güvendiği için teşekkür ediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık