Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır Oda bunu neden yapıyor komik mi? Sanji niçin bu duruma düştü o odada dayak yedi ve hikayede nasıl bir ilerleme oldu? Hikayeye hiçbir katkısı olmayan boş işler yapıyor Oda. Oraya girer gizli bir bilgi edinir anlarız ama bu şekilde olunca insan sinirleniyor sonra dövüş çizecek vakit ve panel yok diyor...
 
Jack Kınlara gidiyor ve orada sadece Toki var. Toki ne yapabilir bilemiyorum.

Tayfada boşta olan karakter şuan yok sanırım. Herkes birileri ile uğraşıyor. Hawkins, Apoo falan mı durduracak hayırdır?
 
Var. Bu adam milyon defa böyle yapacağına canını ortaya koymuş adam. Kaç tane örneği var seride. Bunu yapması Sanjinin şimdiye kadarki çizgisini bozar.

Böyle olsa bile Sanjiye uyan bir hareket değil canlar. Oda böyle bir bahaneyle bunu yaparsa Sanjinin alışageldiğimiz kendini feda etmesi durumlarını eliyle çöpe attırır. Robine güveniyorum demogojisiyle toparlanmaz benim için. Sanjiyi pek severim herkes bilir ama bu durum Luffy'nin Kaidodan korkup savaştan kaçması gibi bir şey benim için. Dövüş içi kaçmayı demiyorum baya Luffynin savaştan kaçıp arkadaşlarını terk etmesini düşün. Hoşuma gitmez yani. He Robin kendi gelseydi ve dövüşü ondan sonra ona bıraksaydı o zaman güveniyor denilmesi kabulümdü.
Oda'nın Sanji nefretini gördükçe buna bile şükür diyorum artık :D Bölüm bir çıksın iyice anlarız neyin ne olduğunu erkenden yargıya varmamak gerek. Ha Robini çağırması benim için Sanji'nin çizgisini bozmaz sonuçta Yonko bölgesindeyiz birbirlerine destek olacaklar illa ki. Ve Robinin de bir şekilde dahil olması gerekiyordu burada Robini küçümseyenlere onu buraya çağırarak ufak bir ders vermek istemiş olarak algıladım. Bu tuzağa çekmek değil ona güvenini gösterir Robinde zaten seviniyor Sanji'nin güveninden dolayı.
 
Sanjiye kadın tokatla demiyoruz ama oradan kaçmayı bile denemiyor adam. En azından bir şeyler yapmayı denese karizmayı kurtaracaktı ama hiç bir şey yapmıyor şaka gibi. Ben bu kadar leş bir karakter görmedim. Her geçen gün değerini daha da düşürüyor.
 

Üye silindi 6669

Sanji net kınların yanına gidiyor. Marianın konuşmasını duydu herif ha gitmezse adam değildir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık