Bu Hiyori'nin güçlü olduğuna dair bi sahne gördük mü?
Yok hiç görmedik. Bir kaç kere samuray/samuray kızı vurgusu yaptı. 20 yıl boyunca Denjiro eğitmiş olabilir diye düşünüyorum ben.
Düzeltme: Sanji son anda yetişip Jack'e karşı yardım etsin. SOnra da çatıya çıksın yazmıştım ama Sanji kelimesini es geçmişim : ))
Sanji şans eseri kurtuluyor sabun meyvesinin gücünden? Burada şans eserlik bir durum yok. Kaldı ki Yonko ile savaştasın ne yapsın aga beklesin mi birilerinin kurtarmaya gelmesini? Herif bir an önce oradan çıkıp savaşa dahil olmak istiyor bunun içinde Robini çağırıyor bu gayet doğal bunu abartmanız biraz garip.
Sanji sayesinde Robin aksiyona girecek işte. Çok geri planda kaldı vs. deyip duruyorduk. hikayeyi tekrar ettirme yerine Sanji'yi oradan kolay bir şekilde kaçırtabilirdi. Sırf çatıya hiç/hemen çıkmasın diye oyaladı adamı Oda.
Olan oldu artık şu anki duruma bakarsak, Robin'in yanında Brook olmasa bile Robin tuzak uyarısıyla çağırılacak en uygun kişiydi. İstediği gibi kulak-göz çıkarıp kontrollü dalabilir. Ki Sanji bağırırken
tuzağa düştüğünü kadınların bulunduğunu vs. söylüyor. Robin'in yanında ruh formu ile duvarları aşabilen Brook da var.
Bu arada Robin'in zaten orada olma ihtimali az da olsa devam ediyor ama bakalım..