Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji konusu farklı yorumlanıyor. Sonuçta her şekilde birileri mariayı durduracak. Marianın önceki konuşmalarından da robini küçük gördüğü belli. Sanji robinin dayak yiyeceğini düşünse asla öyle bir şey yapmaz. Wcide tayfasına güvenmesi gerektiğini de anladı bence. Bu kendini kurtarmaktan çok tayfadakilere sırtını yaslayabileceğinin bir göstergesi.
 
Sana anlamlı gelir bana anlamsız gelir bunu burada tartışmak amaç zaten sen bunlara cevap yazmak istemiyorsan cevap vermezsin olur biter burada çocuk gibi beni alıntılamayın diye ahkam kesmene gerek yok.
Okuduğunu anlama da sorunlar yaşıyorsan o senin sorunun. Ben spoiler hakkında fikrimi beyan ettim gelip de bir sanji fanını tahrik edeyim diye saçma bir şeye girişmem. Alıntılama demem de ki sebep gereksiz tartışmaya girmek istemememden dolayı. Çocukça olan ve komik olan ne biliyor musun, bir karaktere bu kadar bağlanıp o karakter için karşıdaki kişiye anlamsızca savunmalar yapmanız. Kardeşim beğenmiyorsan yazılanları engelle geç. Bunda sıkıntı ne ? Bir karakteri eleştirince niye bu kadar ağrınıza gidiyor. Sende burada birilerine ders vermeden önce konunun nasıl başladığını anla idrak et sonra ahkam kes. Kendi kendine çalıp oynarsan sıkıntı yok. Alıntılayıp saçmalarsan o zaman cevabını da alırsın.
 
Bu Hiyori'nin güçlü olduğuna dair bi sahne gördük mü?
Yok hiç görmedik. Bir kaç kere samuray/samuray kızı vurgusu yaptı. 20 yıl boyunca Denjiro eğitmiş olabilir diye düşünüyorum ben.

Düzeltme: Sanji son anda yetişip Jack'e karşı yardım etsin. SOnra da çatıya çıksın yazmıştım ama Sanji kelimesini es geçmişim : ))

Sanji şans eseri kurtuluyor sabun meyvesinin gücünden? Burada şans eserlik bir durum yok. Kaldı ki Yonko ile savaştasın ne yapsın aga beklesin mi birilerinin kurtarmaya gelmesini? Herif bir an önce oradan çıkıp savaşa dahil olmak istiyor bunun içinde Robini çağırıyor bu gayet doğal bunu abartmanız biraz garip.
Sanji sayesinde Robin aksiyona girecek işte. Çok geri planda kaldı vs. deyip duruyorduk. hikayeyi tekrar ettirme yerine Sanji'yi oradan kolay bir şekilde kaçırtabilirdi. Sırf çatıya hiç/hemen çıkmasın diye oyaladı adamı Oda.

Olan oldu artık şu anki duruma bakarsak, Robin'in yanında Brook olmasa bile Robin tuzak uyarısıyla çağırılacak en uygun kişiydi. İstediği gibi kulak-göz çıkarıp kontrollü dalabilir. Ki Sanji bağırırken tuzağa düştüğünü kadınların bulunduğunu vs. söylüyor. Robin'in yanında ruh formu ile duvarları aşabilen Brook da var.

Bu arada Robin'in zaten orada olma ihtimali az da olsa devam ediyor ama bakalım..
 
Oda iyi karakter yazıyor ama onları geliştirmeyi bilmiyor.Adamın karakter gelişiminden anladığı Sanji'nij travesti adasında bulunmasi yüzünden eskiye kıyasla daha abaza olmasından ibaret.
Önemli yere sahip karakterler evet iyi yazıldı da mesela şu Wano'da dahil olan çıkma iyi yazılmış, sevilesi bir karakter yok bence.
 
Kızgını çat diye basıyorum. kjasdjakdjsa

Sanji'nin cidden imdat kurtar beni diyeceğini sanmıyorum. Ölecek olsa bile. Öyle dediği için vardır bir şeyler bence. Neyse bakalım sayfalar çıksın anlaşılır karelerden. :D
Büyük ihtimalle bağırarak değil içinden söylüyor. Korece spoilerda bunun altında:

Göz çizili kağıda sahip olan kişinin tepkilerini hissedebilir gibi bir ek not var.

"Boa Huang muskasından bu sesi duyan karakterlerin tepkisi geçer"
 
Nasıl ya, ne diyorsun anlamıyorum. Sanji'nin erkekleri dövüp kaçmasıyla dediğimin ne alakası var inan çözemedim carpecim
@carpe d. em Mop galiba karakterlerin yaşadığı duyguyla okuyucunun yaşadığı duygu aynı olmak zorunda değil manasında yazıyor.
Karakterin kastı ile ilgili yorum yapılırken ama karakterin duygusu önemli oluyor. Hele bu artık yazarın kendince tekrarlayan bir mizahına dönmüşse bunun üzerinden büyük sözler etmek biraz haksızlık oluyor. Sanji kaçıyordu yakalandı. Kadınlara vuramadığı için de bunun dışında ne yapabildiyse yapmış adam. O sayfanın içinden "Sanjinin keyfi yerinde ohh arkadaşını satar tabi" gibi bir yere getirilmemeli bence mevzu. Geri kalan bu spoiler (önbilgi mi demeliyiz bu arada, gerçi başlıkta da var) ile ilgili de ben de eleştirilerimi yazdım zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık