Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji'nin Robini çağırması ve Maria'nın astlarının ihanet mevzusu üzerinde konuşması tipik egoist villian çöplerinin muhabbeti yahu. Kendilerini ulaşılmaz ya da yenilmez falan zannedip sonrasında kazığa oturacaklar haberleri yok :D Robin gelip bu böcekleri ezdiği zamanda görürüm ben onları. Sanji niye çağırmış Robini iyice anlarlar :D
 
Bir vuruşta katı dümdüz edebilecek potansiyeldeki bir adamın sırf kurtulmak için önüne birilerini koymaması gerekirdi bence.
 
Acaba sanjinin beynine saldırmış olabilirmi marianın astlarıda şaşırıyo
Yada zihnini kontrol ediyor olabilir sanji, bizimkilere saldırabilir
 
Robin'e bunu halledebileceğine inanacak kadar güvenmekte bir hata var mı?
Var. Bu adam milyon defa böyle yapacağına canını ortaya koymuş adam. Kaç tane örneği var seride. Bunu yapması Sanjinin şimdiye kadarki çizgisini bozar.
Ben Maria'yı yeneceğine inandığı için çağırdığını düşünüyorum zaten tokatlayarak geliyor Robin :D
Böyle olsa bile Sanjiye uyan bir hareket değil canlar. Oda böyle bir bahaneyle bunu yaparsa Sanjinin alışageldiğimiz kendini feda etmesi durumlarını eliyle çöpe attırır. Robine güveniyorum demogojisiyle toparlanmaz benim için. Sanjiyi pek severim herkes bilir ama bu durum Luffy'nin Kaidodan korkup savaştan kaçması gibi bir şey benim için. Dövüş içi kaçmayı demiyorum baya Luffynin savaştan kaçıp arkadaşlarını terk etmesini düşün. Hoşuma gitmez yani. He Robin kendi gelseydi ve dövüşü ondan sonra ona bıraksaydı o zaman güveniyor denilmesi kabulümdü.
 
Jack neden bu kadar küçümseniyor anlamış değilim. Adam bildiğin Kaido'nun bir alt sürümü gibi inanılmaz dayanıklı. Sanji ciddi ciddi Jack'i alsın Oda'nın bu arctaki en büyük kıyağı olur bu. Sanji bir sonraki arc gitsin yeni amiralle falan vs atsın. Ahali öyle bir konuşuyor ki görende Jack'i Bobbin miydi neydi "Bm'nin tek kurşuna giden elemanı" ona denk sanacak. Böyle bir karşılaşma olursa Sanji Jack'i savaş sonuna kadar oyalasa yeter.
 
Sanji de Marialar buna saldırınca cennete mi düştüm diye seviniyor. Robin'in ne hissettiğinden bağımsız Sanji'nin yaptığı puştluk.
Sen de çarpıtıyorsun MoP. :D Ne zaman etrafında kadınları görse böyle laflar ediyor zaten adam. Konuşmalarının diğer kısımlarını görmemiş gibi bunu ortaya atmak biraz acemice bir çamur atma oluyor be! :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık