O samurayları gaza getirmek içindir Yoksa Momo kim Tamanın yanında?Kızın kendi Momo’nun askeriyim diyor benlik bir şey yok
O samurayları gaza getirmek içindir Yoksa Momo kim Tamanın yanında?Kızın kendi Momo’nun askeriyim diyor benlik bir şey yok
Muhtemelen öyle yapacak. Arkalarına geçmiş sırıtıyor herhalde doğru anı bekliyor ya da Brook'la beraber bir tezgah peşindeler.Robin Maria'nın tüm astlarını tek boyun kırma hareketi ile aradan çıkarsa ne güzel olur. : ))
Bölümü daha okumadım ama bizim zampara erkekleri dövüp kadınlara mı esir düşmüş?Bölüm çok iyi, çok sevdim bölümü.
Tama harikaydı, Franky bildiğimiz gibiydi, Nami çöp gibi yatırdı Ulti'yi daha ne olsun ? Sanji'nin bu hallerine alışığız Reis önce avans vermeden dövüşlere girmiyor
Adamlar zaman atlaması sonrası en etkileyici aksiyonu sunduGaliba 9 Kın diyecektin.
Brook en son neredeydi?Oda her zaman ki gibi günü kurtarmalık Şeytan Meyvesi uydurmasını Wano'da da es geçmemiş, gerçekten tebrik ediyorum kendisini.
Enel’den zarar görmeyen lastik Luffy gibi bir şey Tama Onigashima’da. Momo gerçek bir kral olarak kendi bedenini ortaya koyup şov yapacak yakında.Arc prensesi momo önce sanji, sonra yamato tarafından kurtarılırken, arcın kralı tama yoldan geçerken ulti'yi etkisizleştirip, namiyle usopp'u kurtarıyordu...