Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004: Kibi Dango

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Acaba bizimkilerin panelsiz dayakları nasıl gidiyor? Birkaç bölüm sonra hepsi 1.80 yerde... Sonra hepsi geri kalkacak tabii ama, kimse balyozdan sonra nasıl kalıyorlar diyemeyecek. Çünkü panelsizdi nereden biliyorsunuz balyoz yediklerini? :D

Çakal Oda.
 
Tama harika iş çıkarmış. Momonosuke’nin en iyi arkadaşından da daha azı beklenemezdi. Kalbi Kozuki sevgisiyle dolu pırıl pırıl bir çocuk. Momonosuke’nin yöneteceği Wano’da mutlu günler görecek. Momo vs Orochi’yi beklemeye devam edin. ;)
Tama gibi ponçik ve tatlı bir çocuğu Momo gibi sapık bit velet üzerinden övmeye çalışmanı kınıyorum. Tama kendi başına ve kendi yaptıklarıyla yeterince tatlı ve değerlidir :gamyon:
 
Oh be Usoppcazımı gördüm, her zamanki gibi yapması gerektiğinin katlarca fazlasını yaparak çatır çatır ilerliyor yakışıklım. Nami de Ulti denen ağzı dantelliye geçirdikçe keyfim yerine geliyor. Zeus'u gene tıfalasa keşke.
Son sayfadaki de 5 senede bir 20 sene sonraya atlayıp kendine koca arayandır
 
Bölüm çok iyi, çok sevdim bölümü.
Tama harikaydı, Franky bildiğimiz gibiydi, Nami çöp gibi yatırdı Ulti'yi daha ne olsun ? Sanji'nin bu hallerine alışığız Reis önce avans vermeden dövüşlere girmiyor :ehe:

Sayısal üstünlük zımbırtısının ne işe yaradığını bir nebze gösterdi ama daha büyük karakterlere karşı da bunu göstermeli, örneğin bizim taraf sayısal üstünlüğü aldığında King ve Queen'e bu üstünlükle zarar gelmeli yada diğer tarafın sayısı fazlaysa Marco'ya. Çünkü çok fazla zaman harcıyordu sayılara ve karşılığı yok gibi görünüyordu, hayali ihracatla mangadan panel çalıyordu Oda Bey xD

Bölümün iki tane yıldızı var biri Tama diğeri Franky, Nami'nin de isminin geçmesi lazım tabi :a:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık