Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004: Kibi Dango

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üç yıkımcı farklı seviye neden uçan altılı onlar ile aynı seviyede olsun.

One piece evreninde ne zamandır söze bakıyoruz,atıp tutuyorlar.

King'in,Queen'nin ve ya Jack'in yerini alamamışlar zaten bu zamana kadar.
X.Drake dışındakiler için söylediğine katılıyorum ama X.drake yükselmek istememiş olabilir.
 
%40 Bence. Hiyori için de %40

Hiyori olma ihtimalini arttıran şey zaten o zamanda yaşıyor ve illaki bir yerde olaya dahil olacaktır. Ancak tek başına oraya gelemez. Bunun altını doldurması gerekir. Yinede çok zor olmayacaktır..
Toki olma ihtimalini arttıran şey ise dilediği zamana gidebiliyor olması. Yani nereden çıktı bu diyemeyiz. Öldüğünü gördük ama tam ölmeden önce zamanda yolculuk yapmış olabilir.

Toki ile ilgili şöyle bir sorun çıkıyor:
Neden kınları 20 yıl sonra farklı bir gün ve yere gönderirken kendisi bu zamana kadar ortalarda yoktu? Bunu cevabı da Oden FB'inde gizli olabilir. Kendisi Wano'lu gibi giyinmiş olmasına rağmen Wano'dan uzakta ortaya çıkmış. Bunun sebebi eski Wano topraklarının daha büyük olması olabileceği gibi zamanda yolculuk yaparken gideceği konumunu ayarlamakta zorlanması da olabilir.
Kınlar ile iletişime geçemediğinden Kaido'nun tarafına sızmıştır. Veya kendisini tam olarak savaşın olacağı ana göndermiştir ama geç kalmıştır.

%10-%20 ihtimalle ise farklı biridir. Yamato iyi biri. Annesi de iyi biri olabilir. Annesini hiç görmedik. Wano ile bağlantısı vardır vs. Veya Toki ve Hiyori haricinde başka biridir.
Gösterilen resim ikisine de benziyor aslında.Gerçi ikisi de birbirinin klonu gibi zaten :D
Seri ataerkil ya şu an sürekli babaları görüyoruz birkaç karakter dışında hiç annelerin önemi yok :D O yüzden Yamato'nun da annesi önemsiz biri çıkar gösterilmez bile :D Bir Mama iki Toki hem anne olup hem hikayede yeri olan karakter oldu onun dışındakiler cırt.Ana karakterin bile annesi bin bölüm oldu ama bilinmiyor :D
 
Sanji, onun yaşında onun kadar adam olsaydı babası Germa'nın başına geçirirdi zaten. Gerçi yetişkin Sanji'de Tama kadar adam değil.
Bende yetişkin Sanji den bahsediyorum zaten Yuba’cığım... Göz var İzan var. Bir Tama’ya bak bir de Sanji’ye...

Biri karşı tarafın adamlarını kendi tarafına geçiriyor sonra Nami ve Usopp’u kurtarıyor, yetmiyor Franky’e de yardım ediyor dolaylı yoldan...

Biri de kendini bağlatmış, karşı tarafın elinde oyuncak oluyor.

Her şey açık ve net ortada...
 
Tama'nın adamlığı Carrot'a fazla gelmesin kaldıramaz kızcağız.
Carrot Brook'a donlarını gösterecek kadar temiz kalpli. Zoro'ya, Katakuri'ye kafa göz dalacak kadar korkusuz biri. Bu yaşında acısını kalbine gömüp Sanji'nin başını okşayıp teselli eden de yine kendisiydi. Sulong mulong saymıyorum bile. Nami'yle Chopper'la falan takılıyor diye Oda tuhaf hallere sokuyor bakmayın.. Carrot'un adamlığı OP'a fazla gelir. :mincika:

Tama'da Carrot ablasının yolundan gidiyor maaşallah.
 
Tama'nin meyvesi çok iyi cidden. Oda bunu arc başında iyi akıl etti. Zaten böyle birşeyi hepimiz tahmin ediyorduk. İyi de oldu.
Sasaki yeseydi nolurdu bu dangolardan?
Sadece yarı hayvan kalmış kişilerde geçerli oluyor galiba. Dönüşebilir olanlarda değil.
 
Frankyden dolayı orta verdim. Gerisi vasat bir geçiş bölümü. Az birşey yukarıdan gösterseydi daha iyi olabilirdi.
 
keşke oda geçen haftada bırakaydıda en azından hibrit felan hazırlanıyor derdik yapaacağın mangaya ha oda bukadar çöp bitirilmez be
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık