Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004: Kibi Dango

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümün sonundaki kişi kim acaba? Law, ağır yaralu kınları her önüne gelenin gidebileceği bir yere göndermemiştir. Ben aslında Polar Tang'e yollamıştır orada tayfası onlarla ilgileniyordur diye düşünmüştüm, geçen bölüm tayfayı görünce şaşırmıştım ama demek ki güvendiği bir başkasının yanına gönderdi herhalde. Law'un tanıdığı hekimliği olan ve savaşa katılmamış biri olmalı. İlk yolladığında belki Kiku'nun kolu da beraberinde yollamıştır diyordum görecez artık.
10 numaralı kişi savaşa girmemiş ama az da olsa savaşma gücü olan biri olmalı. Çünkü savaşın ortasında ne kadar güvenli bir yer seçersen seç her yer her an tekrar savaş alanına dönüşebilir. Bunu da düşünmüştür herhalde.

Yalnız şimdi düşününce sanırım 10. Kişi için bir fikrim var. Tamamen uçuk bir teori, ope ope mo ni seven biri değilseniz okumayın.
Ben uzun zamandır şu adam artık meyveyi uyandırsın diye bekliyordum. Çatıda room açtığını hiç görmedik o yüzden uyandırmış olabilir diye düşünüyordum ve uyanmış ope ope no minin yeteneklerinden birinden insan klonlamak olduğu düşüncem vardı. Klonlama operasyonel bir işlwm sonuçta. Bu yüzden belki de 10. Kişi Law'un kendi kopyası olabilir gibi geldi bir anda.

Bölümün geri kalanı için çok bir şey diyemiyorum. Franky Suuupaaa!
Tama bölümün yıldız. Sanji adamlığını konuşturuyor. Diyecek yok zaten. Onun dışında diyecek bir şey yok ama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 48)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık