Momo'nun, Ace gibi abisi olsa ''Eysuuu'' diye ağlar mıydı küçüklüğünde East Blue'daki korsanlara karşı? ?En azından meyvesini kullanarak insanları iradeleri dışında kontrol edip at gibi üzerlerine binmiyor. Ortada bir gönül bağı var.
Momo'nun, Ace gibi abisi olsa ''Eysuuu'' diye ağlar mıydı küçüklüğünde East Blue'daki korsanlara karşı? ?En azından meyvesini kullanarak insanları iradeleri dışında kontrol edip at gibi üzerlerine binmiyor. Ortada bir gönül bağı var.
Luffy, Ace'in Tama'ya verdiği sözü gerçekleştirip onu tayfaya almasını çok isterim, ancak hem Wano'nun savaş sonrası durumu hem de Tama'nın mevcut gücünden ötürü "kendine ait bir tayfası" olduğu gerçeği Luffy ile aynı gemide seyahat etmesini zor kılıyor. Belki Luffy ile aynı gemide seyehat etmeyecek ama Büyük Hasır Şapka Filosuna bağlı olarak da Luffy ile aynı misyonu paylaşabilir.#Tamatayfaya #TamaShowsNoMercy
En azından meyvesini kullanarak insanları iradeleri dışında kontrol edip at gibi üzerlerine binmiyor. Ortada bir gönül bağı var.
Law desen olmaz mıydı?Tamamen uçuk bir teori, ope ope mo ni seven biri değilseniz okumayın.
Tama olsa çıkarırdı sustalıyı takardı korsanlara... Luffy anca Aysuu diye ağlar.Momo'nun, Ace gibi abisi olsa ''Eysuuu'' diye ağlar mıydı küçüklüğünde East Blue'daki korsanlara karşı? ?
Bunu görünce o sahneye baktım da Sanji de tanımış Robin'i.Resmi de atam gözden kaçıran vardır belki.
O işin şakası zaten. Ben de tayfaya katılacağını pek mümkün bulmuyorum ama son savaşta gifterslarla beraber yardıma gelebilir Luffylerin yanına güzel olur.Luffy, Ace'in Tama'ya verdiği sözü gerçekleştirip onu tayfaya almasını çok isterim, ancak hem Wano'nun savaş sonrası durumu hem de Tama'nın mevcut gücünden ötürü "kendine ait bir tayfası" olduğu gerçeği Luffy ile aynı gemide seyahat etmesini zor kılıyor. Belki Luffy ile aynı gemide seyehat etmeyecek ama Büyük Hasır Şapka Filosuna bağlı olarak da Luffy ile aynı misyonu paylaşabilir.