Üye silindi 1004
Bir değişim olmaz. Bu adamlar pragmatist işlerine bile gelir bizimkilerin başarısı. (yıldırmayın lütfen dilimize resmi olarak geçmiş bir kelime )Sayılar eşitlendikten sonra Cp-0 ın yüz ifadesini görmek istiyorum.
Bir değişim olmaz. Bu adamlar pragmatist işlerine bile gelir bizimkilerin başarısı. (yıldırmayın lütfen dilimize resmi olarak geçmiş bir kelime )Sayılar eşitlendikten sonra Cp-0 ın yüz ifadesini görmek istiyorum.
Sayılar eşitlendikten sonra Cp-0 ın yüz ifadesini görmek istiyorum.
Sanji'nin bir kadını tanıması için görmesine gerek yok ki adamdaki kadın gözlemi hakisi zirve seviye. Yanıbaşında geleceği görecek kadar gözlemde ileri olan Luffy ve gücü tartışmasız Oyabun'un fark etmeyecekleri mesafedeki kadınların muhabbetini duyuyordu.Vücut ölçülerinden tanımıştır.
İyi bir şeymiş gibi yazma şunu yahu.. Hakisini röntgencilik için kullanıyor, kadınları dinliyor falan rahatsız edici... Umarım geleceği göremez hiçbir zaman kadınların geleceğine musallat olmadığı kaldı.Sanji'nin bir kadını tanıması için görmesine gerek yok ki adamdaki kadın gözlemi hakisi zirve seviye. Yanıbaşında geleceği görecek kadar gözlemde ileri olan Luffy ve gücü tartışmasız Oyabun'un fark etmeyecekleri mesafedeki kadınların muhabbetini duyuyordu.
Ne aksiyonu sundular yahu? Bizim 5'liyi görünce bir şey yapamadıklarını anlamış olduk. 5'li 9 Kın'ı çiğ çiğ yer. Üstelik Big Mom yoktu o sıra.Adamlar zaman atlaması sonrası en etkileyici aksiyonu sundu