Ben hiç takmadan geçiyorum artık ya o sayfaları. Enies Lobby'de falan ciddi ciddi analiz yapıyordum kendimce :/Bize öyle değil çok önemliler demeye çalışıyor ama bunu hissettiremiyor, boşta kalıyor sayısal verilerden bahsettiği sayfalar.
Ben hiç takmadan geçiyorum artık ya o sayfaları. Enies Lobby'de falan ciddi ciddi analiz yapıyordum kendimce :/Bize öyle değil çok önemliler demeye çalışıyor ama bunu hissettiremiyor, boşta kalıyor sayısal verilerden bahsettiği sayfalar.
Böyle yapmasa da kaidonun orduyla samuraylar eşit sayıda olsa dese şimdi 10 kare kaidonun ordusu 9 kare samuraylar kaldı diye kıran kırana mücadele varmış gibi anlatsa çok daha etkileyici olur oysakiOda'nın sayısal üstünlük üzerinden dram kasmasına bayılıyorum, arkadaş bir kere de şu sayısal üstünlüğün etkisini göster biz de kaybettirdiğin manga sayfalarına yanmayalım.
Yalnız çatı savaşı sonuçlansa bile aşağıdaki savaş bitmez dedi CP0'ın başındaki reis. As adamları yıkmaları lazım vs vs.Az önce bu yorumu yazacaktım sonra üşenmiştim. Yav 100k olsun nolacak çatı savaşına bağlı her şey işte :/
Sayı işlerine çok girme zira Zororo k. haki patlatacakmış diyorlar, sayılar üzerinden gösterir belki sonra üzülürsünBize öyle değil çok önemliler demeye çalışıyor ama bunu hissettiremiyor, boşta kalıyor sayısal verilerden bahsettiği sayfalar.
Bm'nin komutanları gelmezse biter bence. Tam hatırlamıyorum da Bm'nin adamlarını sayarak dediler sanırım onu.Yalnız çatı savaşı sonuçlansa bile aşağıdaki savaş bitmez dedi CP0'ın başındaki reis. As adamları yıkmaları lazım vs vs.
Yok, direkt olarak liderleri aradan çıkarmanın bu savaşa etki etmeyeceğini söyledi. BM korsanlarını da saymadı dirket olarak Kaido as adamlarından bahsetti.Bm'nin komutanları gelmezse biter bence. Tam hatırlamıyorum da Bm'nin adamlarını sayarak dediler sanırım onu.
Bilemedim reis bence abartılacak kadar sıkıntı yok orada.Yok, direkt olarak liderleri aradan çıkarmanın bu savaşa etki etmeyeceğini söyledi. BM korsanlarını da saymadı dirket olarak Kaido as adamlarından bahsetti.
Kral haki bir şey değil yav, Rayleigh patlattı, Law'un en çöp adamı bile bayılmadı. Ona bayılanı adamdan sayıp da 5000'in içinde falan saymasınlar bence.Bilemedim reis bence abartılacak kadar sıkıntı yok orada.
King+Queen Marco+Sanji
6 lıya da bizimkiler girer
Kalabalığa da senin Kid'in adamları kral haki patlatır
Onun ileri seviyesini görmezsek (ki görürüz) çok boş bir şey çıkar zaten. Az dan az çoktan çok gider reis takılma. Benim için en büyük sıkıntı Bm komutanlarıydı onu da Oda çok zeki bir planla harcadı tebrik ederim kendisini.Kral haki bir şey değil yav, Rayleigh patlattı, Law'un en çöp adamı bile bayılmadı. Ona bayılanı adamdan sayıp da 5000'in içinde falan saymasınlar bence.