Kaido: Çok iyi bir izleyicisin, sen bu modu hakketin.Hibrit formu en güçlü formuysa Kid ile vs atarlar haftaya.
Kaido: Çok iyi bir izleyicisin, sen bu modu hakketin.Hibrit formu en güçlü formuysa Kid ile vs atarlar haftaya.
Kid : Hibrit haline geçmeni bekliyordum Kaido! Şimdi bana rakip olabilirsin! Gel!Kaido: Çok iyi bir izleyicisin, sen bu modu hakketin.
"Demek benim için hibrit formuna geçtin Kaido ?"Hibrit formu en güçlü formuysa Kid ile vs atarlar haftaya.
Kid: Gizli silahlarımızı gösterme vakti Killer."Demek benim için hibrit formuna geçtin Kaido ?"
Hurdalıktan paslı demir çıkarır, bununla Kaido'yu kangren edip öldürecem.Kid: Gizli silahlarımızı gösterme vakti Killer.
Killer: Fafafafafa!(içinden söver)
En azından kullandığı metallere haki ekleyebilse iyi olacak. Meyvesi güzel ama Kaido savaşına uygun değilmiş gibi sanki.Forumun yanılmadığı ender konulardan biri Kid. Bu Kid nasıl dövüşecek diye çok düşündük ve hala bir yöntem göstermedi Oda hurda toplayıp fırlatmak dışında. Kandaki demiri çeksin demiyoruz ama daha etkili ve karizma saldırı teknikleri gösterebilirdi. Bakalım beklemedeyiz.
Büyük insanların prensipleri asla değişmezSanji bir kadınla savaşmayacağı için Suit giyip görünmez olup oradan uzaklaşır. Ama bu kadın karakterle savaşma olayını yıkmalı Oda bence artık.
Hiçbir şey götürmedi, aksine daha da gaza geldiTüm bu saldırılar Kaido'dan ne götürdü acaba ben onu merak ediyorum..