Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003: Go Tahtasına Yansıyan Gece

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından kullandığı metallere haki ekleyebilse iyi olacak. Meyvesi güzel ama Kaido savaşına uygun değilmiş gibi sanki.
Bu metaller kesici alet de olabilirdi kılıç gibi, yıldız şekilli mermiler gibi. Kid'in hurdaları koca bir odun yığını kadar etkisiz. Adamda iyi hype var ama. Oda mutlaka birkaç gizli teknik açtırır.
 
Luffy'nin G4 formunun her zaman sınırı olacak. İleride belki süreyi uzatabilir ama G3 teki küçülme mevzusuna benzetmeyin.
Sonunda biri BM'a hasar attı.
Merak ettiğim Luffy yüzlerce kez Kaido'ya vurdu ama Kaido her seferinde ayağa kalkıyor ve gülüyor. Bunu tekrar yaşasa muhtemelen yine aynı şey olacak. Söylemek istediğim yetmiyor yani adam bilerek dayak yiyor ejder formunda ama bir şey olduğu yok. Bunun nasıl biteceği ile ilgili bir düşüncesi olan varsa seve seve okurum.

Sonrası için..

Kid Luffy yokken powerup alır, manyetik, manyetizma alanı geniş çok bir konu. Meyve potansiyeli aslında muazzam ama şu an baya berbat durumda.
Zoro sağlam bir yarık açacak Kaido'da ve bu muhtemelen Kaido'nun telafi edemeceği bir hasar olacak. Belki son darbe olarak da indirebilir. Çünkü kılıç hasarları genelde bitirici oluyor seride.
Law'un Luffy'nin bir şekilde hayatını kurtaracağını düşünüyorum bu arc. Luffy Doffy'nin elinden onu kurtarmıştı, o da borcunu bu tarz öder ve ittifak bu arc sonu dağılır.
Sanji'yi çatıya bekliyorum. Gülmeyin bana. Ona uygun bir anda kilit bir rol gelecek.
Kaido'nun meyve dışında her şeyini izledik. Hibrit formu ne avantaj sağlar hiçbir fikrim yok.
 
CP0 daha güçlüdür. Lucci'ler GL seviyesi işlere bakıyordu bunları direkt Yonkouların adalarına gönderiyorlar. Yonkou adalarında ellerini kollarını sallayarak geziyorlar boş adam değiller.
Şu an bence tam tersi. Lucci yıllardır güçlenmiştir. Mevkisi hakkında pek bir bilgim yok ama ajanlık, istihbarat ve gözlemin güçle alakalı olduğunu sanmıyorum. CP-0 ın elit isimleri veya liderleri varsa onu bilemem ama.
 
Oda'nın sayısal üstünlük üzerinden dram kasmasına bayılıyorum, arkadaş bir kere de şu sayısal üstünlüğün etkisini göster biz de kaybettirdiğin manga sayfalarına yanmayalım.
Dediğin gibi arka planda işliyor genellikle. Ama Zoro'ya bile zorluk çıkarmalarından tamamen faydasız olmadıkları belli. Dediğin gibi arka planda göstermekten ziyade daha göz önünde işlese güzel olurdu.
 
Oda'nın sayısal üstünlük üzerinden dram kasmasına bayılıyorum, arkadaş bir kere de şu sayısal üstünlüğün etkisini göster biz de kaybettirdiğin manga sayfalarına yanmayalım.
Ve bunu balık adam adasında Luffy'e bilmem kaç bin kişiyi bayıltmasından sonra yapması.. Ben gülüyorum hep böyle düşününce
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık