Kid'de Fatihin hakisi var. Kid çok güçlü...Kral haki bir şey değil yav, Rayleigh patlattı, Law'un en çöp adamı bile bayılmadı. Ona bayılanı adamdan sayıp da 5000'in içinde falan saymasınlar bence.
- @Tiksav Lee
Kid'de Fatihin hakisi var. Kid çok güçlü...Kral haki bir şey değil yav, Rayleigh patlattı, Law'un en çöp adamı bile bayılmadı. Ona bayılanı adamdan sayıp da 5000'in içinde falan saymasınlar bence.
Şu dressteki dayıda çıktığından beri takmıyorum ben o hakiyi. İleri seviyesi über bir şey olur da bu hali anca ortamda şekil yapmaya yarar sadece.Kid'de Fatihin hakisi var. Kid çok güçlü...
- @Tiksav Lee
Chinjao'da da mı var ? Ahahah... en çok güldüğüm kısım...Şu dressteki dayıda çıktığından beri takmıyorum ben o hakiyi. İleri seviyesi über bir şey olur da bu hali anca ortamda şekil yapmaya yarar sadece.
Eskiden Amiral'lerin saldırıları için capsler yapılırdı. Şimdi Luffy'nin saldırısı için Amiral'ler ile caps yapılıyor. Galiba bu çocuk olmuş.Masa biziz
Jack'i Issho ile Sengoku patates ettiydi, bu adaya da Kizaru ile Garp yakışır.Masa biziz
Lütfüyü övmek için her yolu deniyorsunEskiden Amiral'lerin saldırıları için capsler yapılırdı. Şimdi Luffy'nin saldırısı için Amiral'ler ile caps yapılıyor. Galiba bu çocuk olmuş.
@sensey şunu görünce zevkten bayıldığını biliyorum ama kendine gelince bir şeyler yaz ki iyi olup olmadığını bilelim.Masa biziz
Şu an bunu dinliyorum:@sensey şunu görünce zevkten bayıldığını biliyorum ama kendine gelince bir şeyler yaz ki iyi olup olmadığını bilelim.