Haftaya Hibrit Kaidodan beklenilenKaido çizgi romandaki Hulk karakteri gibi darbe yedikçe sinirlendiği için kuvvetleniyor.Bizimkiler bildiğin Kaido nun kilidini açtılar yoksa sakince oturup adam içkisini yudumluyordu.Sarhoş takılıyordu.
Haftaya Hibrit Kaidodan beklenilenKaido çizgi romandaki Hulk karakteri gibi darbe yedikçe sinirlendiği için kuvvetleniyor.Bizimkiler bildiğin Kaido nun kilidini açtılar yoksa sakince oturup adam içkisini yudumluyordu.Sarhoş takılıyordu.
Ulan şu saldırıyı gerçekten Kizaru yapsa "Amiral vurunca da bir başka oluyor be baksanıza adamı yere gömdü" falan deriz@sensey şunu görünce zevkten bayıldığını biliyorum ama kendine gelince bir şeyler yaz ki iyi olup olmadığını bilelim.
Kral haki diğer iki hakiden yüz kat daha önemli, Marineforddaki tepkileri gördük. Kaido'nun İki velette de çıkmasına nasıl kudurduğunu gördük. Fatihin hakisi'nin illa müthiş bir güç sağlaması gerekmiyor. Potansiyelinin en tepe olduğunu imzalamak gibi. Bir kaç istisna ile boş yapmak çok saçma. Beğenmediğiniz Chinjao, Yumruğu ile ünlenmiş silahlanma azgını Prime Garp'a antrenman yaptırtıyor.Kid'de Fatihin hakisi var. Kid çok güçlü...
- @Tiksav Lee
qear 4 hatalı bir form değil yeni ve sürekli geliştirdiği bir form bundan dolayı haki kullanımını tam kontrol edemiyor ve güçten düşüyor hatırlarsan qear 3 ilk zamanlarda luffy'i velet yapıyordu ve luffy haki kontrolü ve çalışmayla bundan kurtuldu yine aynısı olacakSen 1 hafta antreman yap yeni haki ogren tüm gücünü harca sonuç koca bir sıfır . Luffy dinlense de ilkinden farkli sonuc ufukta gözükmüyor.
Luffynin kesinlikle az güçle çok verim alacabikecegi bir durum lazım .Oda Gear 5 den başkası değil .
Gear 5 muhtemelen gear 4 deki formunun en az 2 katı büyük olması ve daha az haki harcatan bir form olacak.Hatta Luffy daha önce niye düşünmedim bile diyebliecegi bir form.
İlk akla gelen önce kemiğe hava yukleyecek sonrada kaslara yukleyecek .Böylece gear 4 deki vücuda aşırı yüklenme ve limit sorunu çözülecek kanımca.
Soruna bu yönden bakınca aslında Gear 4 un hatalı bir form olduğu ve Luffynin bu formla sadece yurudugu yukarıda anlattığım durumla Luffynin asıl orjinal formunun Gear 5 olacağı bununla kosacagini ongoruyorum.Bence böyle olacak
ben de eskiden böyle isterdim ama şimdi bir başkasının savaşa dahil olmasını istemiyorum bu onların savaşı *belki sanjı olabilir bm ile kapanmamış hesapları varMarco'nun acil yukarı çıkması lazım. Zoro insin aşağı da King'i karşılasın. Marco çatıya çıkmazsa kötü şeyler olacak.