Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003: Go Tahtasına Yansıyan Gece

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah ulen luffy bliydim böyle olacağını. Ama olsun sen neler gördün aslan parçası, biz seni biliriz sen yine bulursun bir yolunu.

Zoroya bak aslanım benim öyle hortum olmaz böyle olur dedi ayar verdi resmen. Aslansın beee... Beton yetmez koçum benim nece haşinsin böyle.

Lawda bişeler deniyor ama kendide bilmiyor naptığını :D

Kidde elli kuruş ver tirrek diyen kekolara bağladı iyice, anca lafta höt dedilermi tırsıyor hahahaha çöp kutusu bundan iyidir.

Ulan Oda sensei ne istedin ha sanjiden, ne istedin bizden. Bak beyim, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, herşeyin var. Binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana sanjiyle oynamak. Yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sanjisiz bırakmak. Ama nasıl yakışmaz. Sen değil misin öz serine bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. Anlamıyor musun beyim, bu insanlar Sanjiyi seviyor. Ama ben boşuna konuşuyorum. Sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. Hıh. Sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi Oda sensei. Sen mi büyüksün. Hayır ben büyüğüm,ben, madLove usta. Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. Gözümde pul kadar bile değerin yok. Ama şunu iyi bil, ne sanjye ne de sevenlerine hiç birşey yapamayacaksın. Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. Çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. Bizler birbirimizi seviyoruz. Biz bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun. Dokunma artık Sanjime, dokunma sevenlerine. Eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, madLove usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni. Anlıyor musun. Vururum ve dönüp arkama bakmam bile.



Bu arada Kaido sen nasıl bir hayvansın ya nasıl bi mahlukatsın, ejder modunu çok eleştiyorlar ancak yaptığı saldırılar doğal afet gibi rüzgar ateş yıldırım ve hepside etkili. Hybrd formada geçti ortalığın anasını ağlatacak gibi.

E yorumlamam bu kadar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık