Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003: Go Tahtasına Yansıyan Gece

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki imparator bir şekilde yenileceğini düşünüyorum fakat bu 5'linin bunu yapması imkansız.

Marco kesinlikle yukarı gelecektir yine de yeterli olur mu bilemedim ?
ben luffy'nin qear 4 ile kaıdo'yu tokatlamasından ve zoro'nun sonunda kesebilmesinden dolayı yenebileceklerini düşünmeye başladım alacakları yardımın sanjı veya yamato dışında birinden gelmesini istemem
 
Luffy içten patlatmalı hakisi bile Kaido ya anca ufak çocuğunuz sizinle oynarken yumruk atması hissi yarattı.Kaido ya kan kusturacak falan söylemleri hepsi tuz buz oldu.Zoro nun saldırısı Kaido ya kesik atsada mutfakta sebze doğrarken parmak kesiği etkisi yaptı.Şimdi bu hayvan en kuvvetli form olan hybrid formunda ve hala haki göstermedi.Tutupta kimse bana velet takımının 2 hayvanatın eğlendiği anda bile perte çıkarken ciddiye almaya başladıklarından sonra yeneceğini söylemesin.Uzun zamandır söylediğim gibi ufakta olsa bir mantık kırıntısı yok 2 hayvanatın yenilmelerine dahil.Oda bir anda bizim veletlere hile ile 10-15 yıllık power up mı yaptıracak.
 
Tarih ve OP tekerrürden ibarettir. Enies lobby'de Sanji Nami ile yer değiştirmişti bu arc da ise Robin sayesinde paçayı kurtaracak. Robin vs Black Maria geliyor.


Kid'den hala umudum var. Konu mankeni olarak o çatıya çıkmış olamaz.

Nasıl olacak bilmiyorum ama bu arcda iki yonkou bir şekilde devrilecek ve büyük bir mağlubiyet alacaklar. Ancak bunun bir bedeli elbette olacaktır. Bu noktada Law bana gidici gibi görünüyor.


Bu arcın son bölümleri direk şöyle gözümde canlanıyor, Bizimkiler komple pert olmuş 2-80 yere serilmiş vaziyetteler. Özellikle Luffy ve Law'ın yaraları ölümcül boyutta. İkisi bacak atan hamam böceği misali can çekişiyor. Law ölmeden önce hayatı film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor. Onun için kendini feda eden Rosinante aklına geliyor ve düşünüyor vaktim geldi, zaten Dressrosa arc da amacıma ulaştım, OP aleminde vademi çoktan doldurdum diyor sonra bizim Luffye bakıp gözlerini kapatıyor onun sayesinde diye bir ses yankılanıyor kulaklarında ve ardından son bir iman gücüyle ayağa kalkıp titreye titreye Luffy'nin yanına gidiyor. Bizim ki kendinden geçmiş bir vaziyette yatıyor. Law'ın yanında Rosinante'nin silüeti ortaya çıkıyor ve Law'ın omzunu tutup kafasıyla onaylama hareketi yapıyor. O anda Law herşey için teşekkürler diyerek basıyor ölümsüzlük ameliyatını. Tarih burada yine tekerrür ediyor. Marineford'daki gibi yine Luffy'i hayata döndürüyor ama bu sefer kendi canını feda ediyor. Sonra Luffy tahtalı köyden bilmem kaçıncı kez geri dönüyor gayet enerjik bir halde ayağı kalkıyor. Şaşkın şaşkın kollarına bacaklarına bakarken Law'ın cansız cesedini görüyor. Onu uyandırmaya çalışıyor ama nafile! Olaylara şahit olan Kid, öbür kolunu da kaybetmiş kanlar saçarak Law'ın ne yaptığını bir bir anlatıyor. Luffy tabii sinirden deliye dönüyor. Kaido o sırada zaferini alemlere korku salarak kutluyor. Tüm isyancıları bizzat kendi infaz ediyor tek tek. Sıra kızına geliyor. Tam saldıracakken Luffy karşısına çıkıyor. Aldığı tramwatik powerupla başlıyor meydan dayağı atmaya bir ara Big Mom araya girmeye çalışıyor onu da bir güzel pataklıyor ikisi de perte çıkıyor. 2 Yonkoyu birden paket yapan Luffy çok yoruluyor ve ağzından salyalar saçarak oracıkta horlamaya başlıyor. Bu noktadan sonra savaş bizimkilerin lehine dönüyor adayı komple temizliyorlar. Birkaç gün geçtikten sonra Hasır Şapka tayfası buruk bir parti düzenleyerek kalan sağlar ile birlikte yollarına devam ediyorlar.:ühü:


Hikaye biraz abartılı oldu tabii, Oda'nın bizim Saruya bu noktada ölümsüzlük gibi bir güç bahşedeceğini falan hiç sanmıyorum. Hem Chopper'in hayalinin Luffy'nin ilerleyen bölümlerde kötüleşecek sağlık durumuyla bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum ama tüm bunlar bir yana Law'ın feda edilme olasılığı var. Daha kötü bir senaryo belirdi aklımda fakat onu yazmaya üşendim az çok tahmin edilen bir durum zaten:oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık