Eğlen tabi ya şu an Kid babanın oğlu Kemal gibi takılıyor. Killer'ın ittirmesiyle oralara gelmiş gibi.Zamanı gelecek zaten ben biraz şuan eğlencesine takılıyorum.
Eğlen tabi ya şu an Kid babanın oğlu Kemal gibi takılıyor. Killer'ın ittirmesiyle oralara gelmiş gibi.Zamanı gelecek zaten ben biraz şuan eğlencesine takılıyorum.
Kendilerini su ile söndürüyorlar, normalde zombilerin ateşe hassasiyeti olduğu belli. Zoro'nun Kaido'nun kafayı almaya gittiği saldırı ile Franky'nin yaptığı saldırı bir değil zaten.Şimdi baktım Usopp Perona'nın ayıcığını ateş ile uzaklaştırmış. Ama aynı ateş General Zombiler için çok etkili değil 452. Sayfada Franky hem ateş hemde roketle general zombilere saldırıyor ve sadece kendilerini söndürüyorlar.
Oradaki en güçlü General Zombi'nin Ryuma olduğunu düşünürsek o kadarcık bir ateş zerre etki etmemeli. Kıvılcımı Zoro'nun saldırı tutuşturmuştur Ryuma'da bunu bir utanç olarak görüp ruhu ile harlamıştır.
Konu Beyazsakal'ın daha güçlü olup olmaması değil, konu Beyazsakal'ın MF'deki performansı yere göğe sığdırılamazken, Kaido ve BM'nin yerin dibine sokulması. Üstelik, Kaido ve Big Mom'ın şu an için MF Beyazsakal'dan iyi gidiyor olmalarına rağmen.Sayisiz darbe yedi ama yinede ayakta öldü ve squardo fark etti marco bile o saldirigi nasil yedigine sasirmisti eger babalik squardoyu ucursaydi adamlarinin bircogu dogruymus babalik bizi gercekten satmis diyecekti. Kaido ve linlinin kucumsenmesinin sebebi hep whitebeardin performansiyla karsilastirilmalarindan dolayi ama bariz olan sey marineforddaki babaligin bu 2 avelden guclu oldugu kaidoya kucuk kardesim ceken linlin kendi agziyla babaligin en guclu oldugunu soylemisti adamin olumu taht oyunlarini baslatti
Oden'in diğer kılıcı Enma gibi bir etki yapmıyordu bildiğim kadarıyla.Oden’e de helal olsun kullanıcıyı bu kadar yoran türden 2 kılıcı aynı anda kullanmış. Hiç belli etmiyordu da kılıçların haki emmesini.
Zoro bile bi enma salladı “wheeze” efektiyle nefes almaya başladı. Oden kaido’yu yardığı saldırıdan sonra gayet normaldi.
Kılıçlar için denk deniyor. Aynı özellik yoksa başka bişeyi vardır diye tahmin ediyorum. Hasarları arasında çok fark olurdu yoksa.Oden'in diğer kılıcı Enma gibi bir etki yapmıyordu bildiğim kadarıyla.