Serinin en sevdiğim yanlarından birisi bu. Bir hiç olarak başlayıp yavaş yavaş zirveye doğru çıkmaları. Sanki onlarla berabermişiz gibi hissediyorum.East Blue'dan yola koyulup dünyanın tepesindeki kişilerin altına kaçırmasına sebep oldular hey gidi hey!
Kid'in Sabaody'de Kutsal Ejderler hakkında söyledikleri Karasakalın Luffy'e ilk karşılaşmalarında dedikleri kadar kaliteli aslında.Eichiro Oda karakteri Bakugo gibi bol atar sıfır icraat biri olarak kullanmayı bırakır umarım.Biraz içini doldurabilse karizmatik karakter aslında.
Zamanı gelecek zaten ben biraz şuan eğlencesine takılıyorum.Oda'nın Killer'a yaptırdığı şov üzerinden Kid'e yaptıracaklarını hayal edebiliriz. Böyle çöp bırakmaz karakteri.
Bu kadarı tesadüf değildir diye düşünüyorum. Bu teknik ve Shimotsuki yapımı kılıç birleşince işin içerisine bir şekilde alev girmiş. Ryuma da yarasının yanmasına şaşırıyor ve yarasından çıkan alevlerle tüm vücudu yanıyor. Sonra Ryuma bu olayla düşüncelere dalıyor ve kılıcını ona vermeye layık görüyor. Bir şeylerin denk gelmesiyle böyle bir tablo çıkmış olabilir ama bence Zoro'nun sitili ve kılıçlarla ilgili bir durum bu.Zombilere daha önce usopp ateş ile saldırıyor ama etkilenmiyorlar. Sadece Ryuma yanıyor ve dikkat ettiysen yandığı ateş mavi renkte. Bu sahnede aldığı yaradan duyduğu ateşten ötürü kendi ruhunu yakıyor diye biliyordum. Çünkü jinbei bile zombilerin tek zayıflığının tuz olduğunu söylüyordu.
Ayrıca Zoro teknikte imgeler oluştursa da oluşturduğu sadece birer imge dediğim gibi ateşli bir saldırı yapıp rakibini kestiği tek an MR. 3'ün mum heykelinin içinde ki ateşle bezendikten sonra MR 5. kestiği nokta. Yine Kaido saldırısından önce de ateşi kesiyor ve bu ateş sayesinde tekniğini ateşle güçlendiriyor gibi geldi bana.
Kin'emon Ateş stili kullanıcısı bu yüzden yapıyor. Mangada gördük.
Şimdi baktım Usopp Perona'nın ayıcığını ateş ile uzaklaştırmış. Ama aynı ateş General Zombiler için çok etkili değil 452. Sayfada Franky hem ateş hemde roketle general zombilere saldırıyor ve sadece kendilerini söndürüyorlar.Yanlış hatırlıyorsun, zombiler ateşten bayağı korkuyor, bir şey yokmuş gibi devam etmiyor. İşte Ryuma'ya yaptığı da ateş ile ilgili bir saldırı bu bölümde belli oldu zaten.
1v1e dönecek mutlaka. Umarım tatmin edici olur.Diğerleri de dövüşe devam edecektir ama Oda dövüşün özetini anlatmış. Hepsi aksiyona girecek bu sefer saldırıları işe yarayacak ancak Kaido düşmeyecek. Son ayakta kalan Luffy işi bitirecek.
Özetle diyor ki yeni neslin lideri Luffy.