Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana Kid bir sonraki bölümde biraz daha şov yapacak gibi geliyor bu bölüm çok çöp kaldı. Oda 3 novaya da hakkını verir bence.
 
Zombilere daha önce usopp ateş ile saldırıyor ama etkilenmiyorlar. Sadece Ryuma yanıyor ve dikkat ettiysen yandığı ateş mavi renkte. Bu sahnede aldığı yaradan duyduğu ateşten ötürü kendi ruhunu yakıyor diye biliyordum. Çünkü jinbei bile zombilerin tek zayıflığının tuz olduğunu söylüyordu.

Ayrıca Zoro teknikte imgeler oluştursa da oluşturduğu sadece birer imge dediğim gibi ateşli bir saldırı yapıp rakibini kestiği tek an MR. 3'ün mum heykelinin içinde ki ateşle bezendikten sonra MR 5. kestiği nokta. Yine Kaido saldırısından önce de ateşi kesiyor ve bu ateş sayesinde tekniğini ateşle güçlendiriyor gibi geldi bana.



Kin'emon Ateş stili kullanıcısı bu yüzden yapıyor. Mangada gördük.
Bu kadarı tesadüf değildir diye düşünüyorum. Bu teknik ve Shimotsuki yapımı kılıç birleşince işin içerisine bir şekilde alev girmiş. Ryuma da yarasının yanmasına şaşırıyor ve yarasından çıkan alevlerle tüm vücudu yanıyor. Sonra Ryuma bu olayla düşüncelere dalıyor ve kılıcını ona vermeye layık görüyor. Bir şeylerin denk gelmesiyle böyle bir tablo çıkmış olabilir ama bence Zoro'nun sitili ve kılıçlarla ilgili bir durum bu.
 
Yanlış hatırlıyorsun, zombiler ateşten bayağı korkuyor, bir şey yokmuş gibi devam etmiyor. İşte Ryuma'ya yaptığı da ateş ile ilgili bir saldırı bu bölümde belli oldu zaten.
Şimdi baktım Usopp Perona'nın ayıcığını ateş ile uzaklaştırmış. Ama aynı ateş General Zombiler için çok etkili değil 452. Sayfada Franky hem ateş hemde roketle general zombilere saldırıyor ve sadece kendilerini söndürüyorlar.

Oradaki en güçlü General Zombi'nin Ryuma olduğunu düşünürsek o kadarcık bir ateş zerre etki etmemeli. Kıvılcımı Zoro'nun saldırı tutuşturmuştur Ryuma'da bunu bir utanç olarak görüp ruhu ile harlamıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık