Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi baktım Usopp Perona'nın ayıcığını ateş ile uzaklaştırmış. Ama aynı ateş General Zombiler için çok etkili değil 452. Sayfada Franky hem ateş hemde roketle general zombilere saldırıyor ve sadece kendilerini söndürüyorlar.

Oradaki en güçlü General Zombi'nin Ryuma olduğunu düşünürsek o kadarcık bir ateş zerre etki etmemeli. Kıvılcımı Zoro'nun saldırı tutuşturmuştur Ryuma'da bunu bir utanç olarak görüp ruhu ile harlamıştır.
Kendilerini su ile söndürüyorlar, normalde zombilerin ateşe hassasiyeti olduğu belli. Zoro'nun Kaido'nun kafayı almaya gittiği saldırı ile Franky'nin yaptığı saldırı bir değil zaten.
 
Arkadaşlar 9 kın Oden'in varisleri değil miydi? İsteseler Emma yi bize ver biz savaşalım diyemezler miydi? Kinemon ben senin yerinde olsam kullanmazdim demedi mi? Bunların hepsi özellikle işlendi ve Zoro'nun bu kılıcı kullanacak kapasitede olduğunu gostertti. Kimbilir Yoru kullanmak için nasıl bir seviye gereklidir?Evet kılıç farklı ama o farklı kilici herkes kullanamıyor diye vurgu yapıldı. Belki Luffy bin tabiatı sandai kitetsu ya galip gelemedi diye talihsizlik sonucu Kaido dan tek yedi.
 
Ejderha’ya suplex atan manyak nerde gördünüz?

Kidd kaido’nun derisi karşısında kötü kalsa da güzel bişey gösterdi bence. O koca robotu parçalansa da adamın umursamasına gerek yok. Kendi ligindekileri baya kanser eder bu güç. Herkes bi yonkou gibi hemen parçalayamaz onu.
 
Sayisiz darbe yedi ama yinede ayakta öldü ve squardo fark etti marco bile o saldirigi nasil yedigine sasirmisti eger babalik squardoyu ucursaydi adamlarinin bircogu dogruymus babalik bizi gercekten satmis diyecekti. Kaido ve linlinin kucumsenmesinin sebebi hep whitebeardin performansiyla karsilastirilmalarindan dolayi ama bariz olan sey marineforddaki babaligin bu 2 avelden guclu oldugu kaidoya kucuk kardesim ceken linlin kendi agziyla babaligin en guclu oldugunu soylemisti adamin olumu taht oyunlarini baslatti
Konu Beyazsakal'ın daha güçlü olup olmaması değil, konu Beyazsakal'ın MF'deki performansı yere göğe sığdırılamazken, Kaido ve BM'nin yerin dibine sokulması. Üstelik, Kaido ve Big Mom'ın şu an için MF Beyazsakal'dan iyi gidiyor olmalarına rağmen.
Artık yaşlanmış, Squardo'yu gençliğinde olsa saldırıyı fark ederdi gibi iddialar da bu noktada anlamsız kalıyor, çünkü tamamen MF WB'den bahsediyoruz.
 
Oden’e de helal olsun kullanıcıyı bu kadar yoran türden 2 kılıcı aynı anda kullanmış. Hiç belli etmiyordu da kılıçların haki emmesini.

Zoro bile bi enma salladı “wheeze” efektiyle nefes almaya başladı. Oden kaido’yu yardığı saldırıdan sonra gayet normaldi.
Oden'in diğer kılıcı Enma gibi bir etki yapmıyordu bildiğim kadarıyla.
 
Her bölüm luffy dışındaki novalara tek saldırı cizmesi odan'ın hoşuma gitmiyor umarım ilerde sadece zoro'ya killer'a lawa'a filan odaklanan bölümler gelir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık